Site icon Hallocy

Big Brother: «Στενοχωριέται το παιδί μου για την…» – Κραυγή αγωνίας από μητέρα παίκτη

Ατάκες «φωτιά» για όσα γίνονται στο σπίτι

Σε κραυγή αγωνίας προχώρησε η μητέρα παίκτη του Big Brother, τονίζοντας πως το παιδί της στενοχωριέται πολύ για μια γυναίκα, την οποία προ καιρού είχε «πληγώσει».

Η μητέρα του Δημήτρη Πυργίδη θέλησε να μιλήσει δημόσια εξηγώντας ότι ο γιος της στενοχωρήθηκε πραγματικά για την αποχώρηση του Χρήστου Μακρίδη, κάτι που φάνηκε πολύ περισσότερο στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά πολύ περισσότερο λυπήθηκε για την Άννα Μαρία.

«Ο Δημήτρης στεναχωριέται συγκεκριμένα για την Άννα Μαρία. Όταν τρέφει κάποια αισθήματα για κάποιον άνθρωπο, αυτή είναι η αντιμετώπισή του. Στενοχωριέται δεν μπορεί. Τρέφει φιλικά συναισθήματα για την Άννα Μαρία και για όλους τους συμπαίκτες του. Έπαιξαν ένα καλό παιχνίδι εις βάρος του Δημήτρη. Τους είπαν η Α είναι ερωτευμένη μαζί σου και ύστερα άρχισαν να λένε ότι εκνευρίζετε, θυμώνει. Όλα τα έκανε αληθινά. Τίποτα προσποιητό. Όλα αυτά τον έριξαν ψυχολογικά. Από την πρώτη στιγμή στάθηκε στον Αντιδήμαρχο. Ήταν κοντά και δεν τον άφησε μόνο. Ξέρει να αγαπάει αληθινά. Δεν είναι θεατρίνος και δεν παίζει ψεύτικα. Θα σκεφτεί κάποια στιγμή όλα αυτά, θα καταλάβει τι παίχτηκε εις βάρος του και τώρα θα δείξει τον αληθινό του εαυτό. Έχασε τον εαυτό του», δήλωσε στην εκπομπή «Love it».

Exit mobile version