Τρίτη, 22 Ιουνίου

Φωτογραφία μέσα από την κουζίνα του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια

Τι μαγείρεψε η παρουσιάστρια;

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ζέτα Μακρυπούλια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία νέα φωτογραφία μέσα από το σπίτι της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, αυτή τη φορά μέσα από την κουζίνα τους.

Η καραντίνα συνεχίζεται και έτσι το αγαπημένο ζευγάρι περνάει αρκετό χρόνο μέσα στο σπίτι. Η παρουσιάστρια αποφάσισε να αξιοποιήσει τον ελεύθερο χρόνο της και να μπει στην κουζίνα προκειμένου να πειραματιστεί στην μαγειρική.

Έτσι, έφτιαξε τον πρώτο της μπακλαβά, ο οποίος όπως αποκάλυψε στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram, είναι συνταγή της μητέρας της.

Πριν από μερικές μέρες, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια έβγαλαν βόλτα το ανάπηρο σκυλάκι τους. Δείτε εδώ φωτογραφίες.

Αυτή είναι η φωτογραφία μέσα από την κουζίνα του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης σπίτι

Με ξύλινα πατώματα το σαλόνι της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη
Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ζέτα Μακρυπούλια, μοιράστηκε ένα νέο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στην οποία φαίνεται πως το σαλόνι έχει ξύλινα πατώματα.

Το αγαπημένο ζευγάρι συζεί εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο η αλήθεια είναι πως σπάνια βλέπουμε κοινά ντοκουμέντα ή φωτογραφίες μέσα από το σπίτι τους.

Η καραντίνα ωστόσο έχει ξεκινήσει και έτσι οι δυο τους περνούν αρκετό χρόνο μέσα. Έτσι, η Ζέτα Μακρυπούλια, αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο μαζί με την γατούλα της, από το σαλόνι της.

Αυτό είναι το σαλόνι της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη που έχει ξύλινα πατώματα
Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια πόζαρε μπροστά στον πολύχρωμο καναπέ της και ανέβασε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @zeta_makripoulia_official

Διαβάστε επίσης