Hallocy

The Ripper: Αυτό είναι το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix που θα σοκάρει

Οι λάτρεις των αληθινών ιστοριών με εγκλήματα, θα έχετε προσέξει ήδη το Netflix διαθέτει αρκετά αξιόλογα ντοκιμαντέρ με περιστατικά που έχουν συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Σε λίγες ημέρες, καταφτάνει στην πλατφόρμα το “The Ripper”, το οποίο υπόσχεται να μας σοκάρει.

Aπό το 1975 μέχρι το 1980, δεκατρείς γυναίκες δολοφονήθηκαν στο Yorkshire από έναν άντρα, που η αστυνομία δεν μπορούσε να πιάσει. Εκείνο το διάστημα κανείς δεν ένιωθε ασφαλής και κάθε άντρας στη Βόρεια Αγγλία έμοιαζε ύποπτος.

Οι γυναίκες που δολοφονήθηκαν από τον «Αντεροβγάλτη του Yorkshire»
Ο διαβόητος «Αντεροβγάλτης του Yorkshire» στοιχειώνει μέχρι σήμερα το Yorkshire και θεωρείται η μεγαλύτερη αποτυχία στην ιστορία της αστυνομίας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix θα παρακολουθήσουμε την αστυνομική έρευνα και διάφορες μαρτυρίες της φρικιαστικής αυτή ιστορίας. Το ντοκιμαντέρ θα περιγράψει όλα όσα συνέβησαν και τα πέντε χρόνια που πέρασαν μέχρι τη σύλληψη του Peter Sutcliffe. Ακόμα κι αν είχε ανακριθεί 9 φορές, κανείς δεν μπορούσε να τον πιάσει. Κι όταν τελικά συνέβη, επέμενε πως όλα έγιναν στο πλαίσιο αποστολής που του είχε αναθέσει ο Θεός. Μέχρι τότε βίασε, βασάνισε και επιτέθηκε σε γυναίκες. Κάποιες κατάφεραν να ξεφύγουν, 13 από αυτές δολοφονήθηκαν με τον πιο φρικτό τρόπο.

Ο Sutcliffe πέθανε λίγες ημέρες πριν τη κυκλοφορία του trailer του ντοκιμαντέρ από κορωνοϊό, αρνούμενος να λάβει οποιαδήποτε θεραπεία.

Το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ “The Ripper” θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Δεκεμβρίου, αποκλειστικά στο Netflix.

Δείτε το trailer:

Exit mobile version