Site icon Hallocy

The Bachelor: Έξω φρενών η Σία με την Αντζελίνα – “Οι κούκλες είναι πλαστικές… Εγώ τουλάχιστον είμαι 1,80” (video)

Επτά κορίτσια έχουν απομείνει στη βίλα του Bachelor και ο αγώνας για την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου γίνεται όλο και πιο περίπλοκος. Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος, τόσο ο ανταγωνισμός και η κόντρα ανάμεσα στα κορίτσια μεγαλώνουν!

Στην έναρξη του σημερινού επεισοδίου είδαμε τις “κλίκες” που έχουν δημιουργηθεί να σχολιάζουν με καυστικό τρόπο τις συμπαίκτριές τους. Από τη μία πλευρά, η Σία, η Ερριέτα και η Νικόλ τα “έβαλαν” με την Αντζελίνα και τη Βίβιαν, ενώ η Ραφαέλα, η Άννα και η Βίβιαν δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν το κατά πόσο οι υπόλοιπες είναι αληθινές και δεν παίζουν θέατρο.

Μάλιστα, η Σία βγήκε από τα ρούχα της μιλώντας για την Αντζελίνα και εμφανώς εκνευρισμένη ανέφερε: “Θυμάστε μία μέρα στο σπίτι που μου είχε πει η Αντζελίνα ότι σκεφτόταν και αυτή να κάνει κάποια πλαστική και να βάλει ίσως στήθος; Το ότι σχολίαζε με τη Βίβιαν τις δικές μου πλαστικές και έλεγε ότι ο Παναγιώτης θέλει φυσικές κοπέλες…

Εγώ τουλάχιστον γεννήθηκα 1,80, αυτό φυσικό δεν είναι; Αυτή που είναι 1,50 τι μιλάει; Οι κούκλες είναι πλαστικές, τι να κάνουμε; Καλύτερα να είσαι ψεύτικη στην εμφάνιση παρά στην καρδούλα! Εγώ τουλάχιστον είμαι αληθινή”.

Δες το βίντεο:

Exit mobile version