Site icon Hallocy

The Bachelor: Οι φίλοι του Παναγιώτη του έκαναν έκπληξη στη βίλα – Ποιες κοπέλες συμπάθησαν;

Τις πέρασαν από “συνέντευξη”

Στη βίλα του Bachelor έφτασαν ο ξάδερφος και ο φίλος του Παναγιώτη αφήνοντας έκπληκτο τον ίδιο. Αφού έμαθε για την οικογένεια του, ο Βασιλάκος πρότρεψε τους φίλους του να γνωρίσουν τις κοπέλες.

Ο Παναγιώτης αποκάλυψε ότι έχει έρθει κοντά περισσότερο με δύο γυναίκες. Έτσι, τα δυο παιδιά συνάντησαν τις κοπέλες και τους πέρασαν από “συνέντευξη”.

Ο φίλος του Παναγιώτη, Ισίδωρος, ενθουσιάστηκε από την συζήτηση του με την Βίβιαν, αναφέροντας βέβαια ότι όλα αυτά που ακούει είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά.

Συγκεκριμένα είπε: «Η Αντζελίνα ήταν η μεγάλη μου έκπληξη γιατί όσο και να ήθελα να είμαι αμερόληπτος, είχα μια μικρή προκατάληψη με όλο αυτό το εκρηκτικό που είχα παρακολουθήσει από την τηλεόραση. Λίγο ασύμβατη με την δική σου προσωπικότητα. Παρόλα αυτά τώρα είδα έναν διαφορετικό άνθρωπο. Είδα έναν άνθρωπο που θέλει να κάνει χώρο και ψάχνει να βρει τρόπους να σε πλησιάσει. Η Σία είναι μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει και ξέρει τα όρια της αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι όλος αυτός ο ενθουσιασμός που έχει τώρα μαζί σου θα έχει όλη αυτή τη διάρκεια που έχεις εσύ στο μυαλό σου. Η Βίβιαν είναι ξεκάθαρα μια εντυπωσιακή παρουσία, μου αρέσει το γεγονός ότι μπορεί να κρατήσει κάποιες ισορροπίες. Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις αν μιλάει η καρδιά της ή το μυαλό της».

Από την άλλη, ο ξάδερφος του, μίλησε με την Άννα και του φάνηκε περίεργο από μια κοπέλα 19 χρονών νιώθει έτοιμη να γίνει μητέρα. Επίσης, ανέφερε πως μάλλον δεν είναι η κατάλληλη για τον Παναγιώτη. Αναφορικά με την Νικολέτα, επισήμανε πως είναι ζηλιάρα και αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει στον ξάδερφο του αλλά σε γενικές γραμμές πιστεύει ότι ταιριάζουν.

 

Ο ξάδερφος του τόνισε: «Η Άννα μου έδειξε ότι είναι μια κοπέλα ενθουσιώδης και δεν ξέρω κατά πόσο έχει αναπτύξει συναισθήματα για σένα. Η Ερριέτα μίλαγε πάρα πολύ. Ακατάπαυστα και με ζάλισε και προσπαθούσε να μου περάσει πόσο ερωτευμένη είναι. Βαρέθηκα λίγο με τη Ραφαέλα. Με εσένα μπορεί να είναι διαφορετική, πιο ενθουσιώδης. Δεν μπορώ να σε φανταστώ με την συγκεκριμένη κοπέλα. Για μένα η Νικολέττα είναι προς γκρεμός και πίσω ρέμα. Είναι πολύ καλό παιδί. Δεν ξέρω πόσο ζηλιάρα μπορεί να γίνει»

The Bachelor: Oι αποκαλύψεις των φίλων του Παναγιώτη για τις ψεύτικες παίκτριες – “Δεν την πίστεψα όταν μου είπε…”
Στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor θα δούμε τους δύο κολλητούς φίλους του Παναγιώτη να μπαίνουν στο παιχνίδι για να εγκρίνουν και αυτοί τις παίκτριες. Σήμερα στο Happy Day μίλησαν και οι δυο τους για την εμπειρία.

Ο Ισίδωρος δήλωσε ότι τα κορίτσια είναι πολύ διαφορετικά από κοντά, πιο προσιτά και ανθρώπινα. «Ήταν σίγουρα πολύ καλύτερα από ότι περίμενα», δήλωσε για την πρώτη εντύπωση που του έκαναν.

Ο ξάδερφος του Παναγιώτη Βασιλάκου, Γιάννης, αποκάλυψε ότι κάποιες από τις κοπέλες του φάνηκαν ψεύτικες. «Εγώ κατάλαβα ότι κάποιες όντως ήταν αληθινές. Κάποιες μου φανήκανε ψεύτικες. Δηλαδή υπήρχε μια κοπέλα που μου είπε ότι αγαπάει τον Παναγιώτη. Εγώ δεν την πίστεψα », εξομολογήθηκε.

«Εμφανισιακά μπορώ να πω ότι πολλές κοπέλες είναι όμορφες. Εσωτερικά -όπως είπα και πριν- είναι κάποιες αληθινές και κάποιες ψεύτικες. Δεν έχει να κάνει με την ομορφιά. Εμένα αυτό που μου βγάλανε κάποιες κοπέλες ήταν ότι αυτά που λέγανε δεν τα πιστεύανε και τα λέγανε για το “θεαθήναι”».

Exit mobile version