Close Menu
Hallocy
  • Home
  • New Songs
  • Stories to Songs
  • Music Clips
    • Instrumental
    • Stories to Songs
    • Behind the Scenes
  • Instrumentals
  • Behind the Scenes
  • Motivation
  • Animated movies
Facebook X (Twitter) Instagram
Τρίτη, 13 Μαΐου
Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
Hallocy
  • Home
  • New Songs
  • Stories to Songs
  • Music Clips
    • Instrumental
    • Stories to Songs
    • Behind the Scenes
  • Instrumentals
  • Behind the Scenes
  • Motivation
  • Animated movies
Hallocy
Home » Βαρύ πένθος για την Ρούλλα Γεωργιάδου – Η συγκλονιστική ανάρτηση της στα social media – “Καλό Παράδεισο γενναία μου Ειρήνη”
New Songs

Βαρύ πένθος για την Ρούλλα Γεωργιάδου – Η συγκλονιστική ανάρτηση της στα social media – “Καλό Παράδεισο γενναία μου Ειρήνη”

Hallocy.comBy Hallocy.com20/11/2020Updated:20/11/20202 Views
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email

Καλό Παράδεισο γεναία μου Ειρήνη.

Ηταν θυμάμαι Μάιος του 1995 όταν γνώρισα την Μαρίνα Τουφεξή. Μια κοπελλάρα δυο μέτρα που αρχίσαμε μαζί την τηλεοπτική μας καριέρα. Η Μαρίνα ήταν τότε η μοναδική γυναίκα ηχολήπτρια τηλεόρασης και ραδιοφώνου. Πάντα θαύμαζα τις γυναίκες που τολμούσαν να μπαίνουν στα ταράφια των ανδροκρατούμενων επαγγελμάτων. Η σχέση μας καθημερινή για πολλά χρόνια στην απογευματινή βάρδυα. Αμέτρητες φορές άκουγα τια ατάκες και τις οδηγίες της απο το gallery στο αυτί μου.

Τον επόμενο χρόνο κάναμε όλη η ομάδα του τότε μαγκαζίνο “Κοπιαστε” για μια 4ωρη Πρωτοχρονιατικη εκπομπή στο Σίγμα. Η Μαρίνα μας ανακοίνωσε οτι είχε έρθει η αδελφή της απο το Λονδίνο και ότι ηταν τραγουδίστρια soul, και οτι επίσης ειχε και δισκογραφία στο Λονδίνο με τον George Michael και δικά της solo τραγούδια. Ενθουσιαστήκαμε θυμάμαι όλοι με την βελούδινη ,γλυκιά φωνή της Ειρήνης.
Όταν πάτησε η Ειρήνη το πόδι της στην υποδοχή, θυμάμαι ότι όλος ο αντρικός πληθυσμός του κτηρίου έπαθε ενα ντελίριο.

Μια κοπέλα 22 χρονών πανυψηλη, πανέμορφη, με μια έντονη προσωπικότητα πλυμήρισε τον χώρο. Θυμάμαι όταν άρχισε να κάνει πρόβα τον ήχο πριν την εκπομπή μια αγγελική φωνή γέμισε τον χώρο και δεν προλάβαινα να κλείνω στόματα που κρεμμάστηκε η κάτω γνάθος των οπερατερ.
Αυτό το πλάσμα ήταν σαν αερικό. Διάφανο, ευκολοσχέτιστο, πολύ επαγγελματίας και υπάκουγε με μια σεμνότητα στην αδελφή της (ηχολήπτρια) και στον σκηνοθέτη.
Φυσικά η βραδυα ήταν καταπληκτική και τα “νούμερα” επίσης.

Με την Μαρίνα είχαμε αγαπηθεί πολύ σε σημείο που μου έκανε την τιμή να βαφτίσω το κοριτσάκι της. Δύο χρόνια μετά η Μαρίνα μου ανακοίνωσε ότι κάτι συμβαίνει με την Ειρήνη και οι γιατροί δεν ηξεραν τί συνέβαινε και παρουσίασε πόνους στα άκρα και αστάθεια στο βάδισμα. Μιλάμε πριν 24 χρόνια, που μέχρι τότε δεν ειχα ακούσει ποτέ, και ούτε ήξερα τί είναι αυτή η διάγνωση που τους ανακοίνωσαν οτι αυτή η θεική ομορφιά, που έλεγες Θεε μου δώσε μου αλλα δύο μάτια να την κοιτάω…έπασχε απο κατα πλάκας σκλήρυνση ΜS.

Η κοπέλα ταλεπωρήθηκε πολύ, ακινητοποιήθηκε και πάνω απι 6 μήνες ακινητη σ ενα στρώμα με μια υπέρμετρη συμπαράσταση από τους γονείς της και την αδελφή της. Σπάνια πλάσματα. Εκαναν τα πάντα, παρακολούθουσαν όλα τα νέα της ιατρικής και θυμάμαι την Ειρήνη να υποβάλλεται σε εκατοντάδες, θεραπείες και εξετάσεις. Για 24 χρόνια ενας άγγελος απο τα 25 του χρόνια μπαινοβγαινε στα νοσοκομεία και η κατάθληψη δέν άργησε να έρθει. Η Μαρίνα εκεί. Φυλακας άγγελος. Να κάνει του κόσμου τις αναρτήσεις για τα άτομα αυτά που δεν υπάρχει ενας εξειδικευμενος χώρος για την αρρώστια αυτή ναφροντίζονται οι πάσχοντες. Πέρασαν 25 στωικά χρόνια με την Ειρήνη να λιώνει σαν κεράκι μέρα με τη μέρα.

Οι υπέροχοι γονείς μεγάλωσαν μ αυτό τον πόνο και όταν σωματικά δεν μπορούσαν άλλο να φροντίσουν το βλαστάρι τους, σωστά αποφάσισαν να μπει κάπου για εξειδικευμενη φροντίδα γιατί τα σωληνάκια αρχισαν να καλύπτουν το ταλαιπωριμένο σώμα του αγγέλου τους.
Θυμάμαι ενα βράδυ που λύγισε η Μαρίνα και κτυπιόταν στα πατώματα. Με αναφυλητά κατάλαβα ότι η Ειρήνη μας πια θα έμπαινε σε ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ!!
Ενας τόσο νέος άνθρωπος με όνειρα σε ένα χώρο με ανθρώπους που ήτε έζησαν τα όνειρα τους ήτε πλήρεις ημερών δεν είχαν άλλα.Δεν υπήρχε άλλος χώρος να στεγάσει τα όνειρα και τις ελπίδες νεαρών ατόμων με κατα πλάκας σκλήρυνση.

Εδώ και λίγες μέρες οι δυνάμεις και τα όργανα αρχισαν να εξασθενούν με τη Μαρίνα δίπλα της να παλεύει και για τις δύο. Αν υπήρχε βραβείο αφοσίωσης για αδέλφια, σίγουρα θα το έδεινα στη καλωσυνάτη μου αυτή ψυχή που μέχρι σήμερα το πρωί εκεί να αποχαιρετήσει την αδελφή της στο τελευταίο της ταξίδι. Σαν άνθρωποι σου ζητάμε συγγνώμη Ειρήνη μου που δεν υπήρξε ο χώρος να σε φροντίσει. Μακάρι η δική σου φυγή για την αιωνιότητα να γίνει η αφορμή αφύπνησης για άτομα με ΜS.
Μαρίνα μου, Κάρολ, και υπέροχε πατέρα κ. Τουφεξή τα θερμά μου συλληπητήρια😓😓🙏🙏🙏🙏


Διαβάστε επίσης

Previous ArticleΚορωνοϊός: Στην εντατική γνωστός τραγουδιστής – Κρίσιμη η κατάσταση του
Next Article Big Brother – διαρροή: Αυτοί οι 2 παίκτες κινδυνεύουν να φύγουν – “Χαμός” μέσα στο σπίτι

Related Posts

17 Views

«Born to the Stars of ’75»: Ένα Disco Ταξίδι στη Μαγεία του 1975 στο hallocy.com

29/04/2025 Music Clips 17 Views
4 Views

Ένα Τραγούδι για την Εντίθ Πιάφ: «The Spotlight Never Dims»

26/04/2025 New Songs 4 Views
16 Views

Η Μόνα Λίζα Ζωντανεύει το 2025 με Ένα Μοντέρνο Ποπ Τραγούδι!

25/04/2025 Featured 16 Views




Find us on:
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Twitter




Latest News

«Born to the Stars of ’75»: Ένα Disco Ταξίδι στη Μαγεία του 1975 στο hallocy.com

29/04/2025

Ελληνες Ηθοποιοί του Παλιού Χρυσού Κινηματογράφου… σαν Μικρά Παιδάκια!

27/04/2025

Ένα Τραγούδι για την Εντίθ Πιάφ: «The Spotlight Never Dims»

26/04/2025

Η Μόνα Λίζα Ζωντανεύει το 2025 με Ένα Μοντέρνο Ποπ Τραγούδι!

25/04/2025

“Η Περιπέτεια του Γουίσκερ Μπόνκο ΜακΦίσαλοτ από το Ψάρεμα στο Τραπέζι”

24/04/2025

Read More




Most Popular

«Born to the Stars of ’75»: Ένα Disco Ταξίδι στη Μαγεία του 1975 στο hallocy.com

29/04/2025

Ελληνες Ηθοποιοί του Παλιού Χρυσού Κινηματογράφου… σαν Μικρά Παιδάκια!

27/04/2025

Ένα Τραγούδι για την Εντίθ Πιάφ: «The Spotlight Never Dims»

26/04/2025

Η Μόνα Λίζα Ζωντανεύει το 2025 με Ένα Μοντέρνο Ποπ Τραγούδι!

25/04/2025

“Η Περιπέτεια του Γουίσκερ Μπόνκο ΜακΦίσαλοτ από το Ψάρεμα στο Τραπέζι”

24/04/2025




About HalloCy
About HalloCy

Welcome to HalloCy, where creativity meets technology! I’m a former journalist turned AI creator, passionate about transforming stories, emotions, and ideas into music, animations, and short films. Using cutting-edge AI tools, I craft original songs, captivating animations, and cinematic shorts that bring imagination to life.
My favorite part? Turning your stories into songs and music videos through my "Stories to Songs" project—where you share your real-life experiences, and I create a personalized song and video just for you. Explore my creations under New Songs, Animations, Short Films, and Music Clips, or dive into Behind the Scenes to see how I use AI to make it all happen. Looking for a spark of inspiration? Check out Motivation for uplifting stories and insights tied to my creative journey.
Join me in this exciting adventure of storytelling, music, and art—let’s create something beautiful together!

Επικοινωνία: [email protected]

Follow Us

Facebook X (Twitter) Instagram YouTube WhatsApp TikTok SoundCloud
Popular Posts

«Born to the Stars of ’75»: Ένα Disco Ταξίδι στη Μαγεία του 1975 στο hallocy.com

29/04/2025

Ελληνες Ηθοποιοί του Παλιού Χρυσού Κινηματογράφου… σαν Μικρά Παιδάκια!

27/04/2025

Ένα Τραγούδι για την Εντίθ Πιάφ: «The Spotlight Never Dims»

26/04/2025
Copyright 2017. Hellocy.com | Handcrafted By Competitive Edge Digital
  • Home
  • Privacy Policy
  • Terms & Conditions
  • Get In Touch

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.OkRead more