Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου

Φίλιππoς Αρβανίτης: Αυτό είναι το poζ βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

Τι δείχνει το βίντεο του Φίλιππου Αρβανίτη που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες;

Ένα βίντεο με τις προσωπικές στιγμές του Φίλιππου Αρβανίτη, του πρώην παίκτη του Power of Love είδε το φως της δημοσιότητας προκαλώντας σάλο αλλά και πολλά ερωτήματα.

Η είδηση κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, μετά την αποκάλυψη πως το επίμαχο «pοζ βίντεο» έχει αναρτηθεί σε γνωστή ιστοσελίδα ακατάλληλου περιεχομένου.

Τι δείχνει το βίντεο του Φίλιππου Αρβανίτη;

Το βίντεο του Φίλιππου Αρβανίτη φέρεται να απεικονίζει τον αγγλικής και ελληνικής καταγωγής νεαρό που γνωρίσαμε μέσα από τον δεύτερο κύκλο του «Power of Love» και πρωταγωνιστή των «Διλημμάτων» στην εκπομπή «Ευτυχείτε», σε πολύ προσωπικές στιγμές.

Φίλιππος Αρβανίτης βίντεο

Στο επίμαχο video μια νεαρή μελαχρινή με τα απολύτως απαραίτητα φαίνεται να περιμένει τον Φίλιππο ετοιμάζοντας τις… κάμερες.

Η συνέχεια κλασική πάνω σε καναπέδες και κρεβάτια.

Κανείς για την ώρα δεν γνωρίζει αν «παγιδεύτηκε» ή αν η επίμαχη ταινία είναι το αποτέλεσμα ταινίας την οποία γύρισε με την συγκατάθεσή του.

Αυτό ωστόσο που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό είναι το εάν πρόκειται για προϊόν υποκλοπής ή παραγωγής, με τον Φίλιππο Αρβανίτη να διατηρεί σιγή ιχθύος και να έχει κλείσει τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μετά τα poζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη (My Style Rocks) και της Χριστίνας Ορφανίδου (Big Brother) τα οποία διέρρευσαν χωρίς τη θέλησή τους στο διαδίκτυο από πρώην συντρόφους τους – το λιγότερο εκδικητικούς και το περισσότερο άνανδρους – , το φως της δημοσιότητας είδε πριν από λίγη ώρα μέσω της ιστοσελίδας Sugarbabes.tv, ένα poζ βίντεο με «πρωταγωνιστή» τον Φίλιππο Αρβανίτη.

Τον αγγλικής και ελληνικής καταγωγής νεαρό που γνωρίσαμε μέσα στο σπίτι του «Power of Love2» παρέα με τους γραμμωμένους κοιλιακούς του οι οποίοι έκλεψαν τις εντυπώσεις αλλά όχι και την πρωτιά, και εν συνεχεία ξανασυναντήσαμε στα «Διλήμματα» της Κατερίνας Καινούργιου συντροφιά με την Έλενα Πολυχρονοπούλου με την οποία υπήρξε ζευγάρι στο Power of Love.

Το τηλεοπτικό ντεμπούτο του είχε λάβει ωστόσο χώρα πιο νωρίς, στις 8 Νοεμβρίου του 2017, και στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Late Night.

Εκεί, ο Φίλιππος Αρβανίτης είχε εμφανιστεί μαζί με δύο ακόμη νεαρούς –ανάλογων σωματικών προσόντων- ως «δώρο» του Γιώργου Λιάγκα στην καλεσμένη και… ξαπλωμένη Νατάσσα Καλογρίδη.

Τα αγόρια έκαναν θεαματική εμφάνιση, φορώντας μόνο μαύρα στενά μποξεράκια, ο Αρβανίτης στα πλαίσια ενός χορευτικού πλησίασε πολύ την ηθοποιό κι εκείνη τον μάλωσε λέγοντας του: «Πήγαινε λίγο πιο πίσω! Εδώ μόνο κοιτάνε, δεν πιάνουνε!». Αυτή τη φορά ο Φίλιππος δεν κοιτάζει απλώς…

Ο Φίλιππος Αρβανίτης είχε εμφανιστεί μαζί με δύο ακόμη νεαρούς ως «δώρο» του Γιώργου Λιάγκα στην καλεσμένη του, Νατάσσα Καλογρίδη

Η σιωπή του Φίλιππου Αρβανίτη

Στο επίμαχο video μια νεαρή μελαχρινή ενδεδυμένη με τα απολύτως απαραίτητα φαίνεται να περιμένει τον επισκέπτη Φίλιππο ετοιμάζοντας τις… κάμερες.

Η συνέχεια λίγο πολύ κλασική πάνω σε καναπέδες και κρεβάτια. Κανείς για την ώρα δεν γνωρίζει αν «παγιδεύτηκε» ή αν το επίμαχο τέιπ είναι το αποτέλεσμα ταινίας την οποία γύρισε με την συγκατάθεσή του.

Ο Φίλιππος Αρβανίτης δεν έχει κάνει μέχρι αυτή τη στιγμή καμία δήλωση ενώ έχει κλείσει το προσωπικό του προφίλ στο Instagram… Βρίσκεται σε πανικό ή απλώς θα μιλήσει όταν θέλει να μιλήσει;

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της Sugarbabes.tv «Το ερώτημα στο εάν το επίμαχο video είναι προϊόν υποκλοπής ή παραγωγής μπορεί να το απαντήσει ο ίδιος εάν και όποτε θελήσει…».

Διαβάστε επίσης