Site icon Hallocy

Η Έμιλυ Γιολίτη για τον διορισμό της: “Είτε ήμουν σύντροφος καναλάρχη είτε ήξερα την κόρη του Προέδρου…”

Το βραβευμένο talk show «TET–A–TET» έρχεται στον ALPHA Κύπρου και κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 18:30, με παρουσιαστή τον γνωστό δημοσιογράφο – παρουσιαστή Τάσο Τρύφωνος!

Πρώτη καλεσμένη η πολυσυζητημένη Yπουργός Έμιλυ Γιολίτη, η οποία υποδέχεται τον Τάσο στο σπίτι της στη Λεμεσό και δίνει την πρώτη της μεγάλη προσωπική τηλεοπτική συνέντευξη.

Η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως μιλά για πρώτη φορά για την προσωπική της ζωή, για τον χωρισμό των γονιών της, τη σχέση της με τις κόρες του προέδρου Αναστασιάδη, τη γνωριμία της και τη σχέση με τον Χρύσανθο Τσουρούλλη αλλά και την «έκθεση» της στα social media. Αναφέρεται επίσης σε όσα ακούγονται για την ίδια, τη διαφθορά στην Κύπρο, τα Al Jazeera papers ενώ μεταξύ άλλων αποκαλύπτει εάν θα ξαναπαντρευόταν. Στο πλαίσιο της συνέντευξης μιλά και για την πρόκληση που δέχθηκε αναλαμβάνοντας το Υπουργείο Δικαιοσύνης και πως αυτό έχει αλλάξει την καθημερινότητα της…

Κάθε Κυριακή την ίδια ώρα ακριβώς, ο Τάσος Τρύφωνος θα συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας. Άνθρωποι που διαπρέπουν στον χώρο τους, άνθρωποι που θαυμάζουμε, άνθρωποι που έγραψαν ιστορία και άνθρωποι που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, έρχονται «TET–A–TET» με τον αγαπημένο δημοσιογράφο και παρουσιαστή.

Οι τηλεθεατές του ALPHA Κύπρου θα απολαμβάνουν συνεντεύξεις εφ’ όλης της ύλης, με ερωτήσεις που ανατρέπουν τα δεδομένα και σημαντικά πρόσωπα που φέρνουν σε πρώτο πλάνο αθέατες πλευρές της ζωής και της καριέρας τους.

Κάθε καλεσμένος αξιολογεί αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία του, την πολιτική σκηνή και την κοινωνία, θυμάται τα μικρά και μεγάλα βήματα της ζωής του, επαναπροσδιορίζει προτεραιότητες, αναφέρεται σε σημαντικούς σταθμούς, κάνει τον δικό του απολογισμό και απαριθμεί τα θέλω του, τα λάθη του, όσα τον πλήγωσαν, όσα αγάπησε, αλλά και τα όνειρά του που συνεχίζουν να τον γεμίζουν με φως!

Με επίκεντρο τις αξίες κάθε προσωπικότητας, τα χειροκροτήματα, αλλά και τα φώτα της δημοσιότητας που τον/την περιβάλλουν, ο Τάσος Τρύφωνος είναι έτοιμος να ξεκινήσει την πρώτη εκπομπή «TET–A–TET στον ALPHA», με πρώτη καλεσμένη την Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Έμιλυ Γιολίτη. Μία συνέντευξη που σίγουρα θα συζητηθεί…

Σε σκηνοθεσία και παραγωγή Ανδρέα Σαπλαούρα (SLAS PRODUCTIONS), μην χάσετε την πρεμιέρα του ανανεωμένου talk show «TET–A–TET», την Κυριακή στις 18:30 στον ALPHA Κύπρου και κάθε Κυριακή την ίδια ώρα ακριβώς!

«ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον ALPHA»: ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 18:30 ΣΤΟΝ ALPHA ΚΥΠΡΟΥ

Exit mobile version