Τρίτη, 19 Ιανουαρίου

Εμμάνουελ Ελοζιεούα: Σπάει τη σιωπή του μετά τη δεύτερη αποχώρησή του από το GNTM 3

Η πρώτη του ανάρτηση

Ο Εμμάνουελ Ελοζιεούα ήταν ο παίκτης που αποχώρησε χθες βράδυ από το GNTM 3 για δεύτερη φορά, μετά από μία πολύ απαιτητική δοκιμασία. Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram, θέλησε να «σπάσει» τη σιωπή του.

Πρόκειται για έναν από τους πιο αγαπητούς παίκτες του ριάλιτι μοντέλων. Η απόδοσή του ωστόσο χθες σε συνδυασμό με το ντεσαβαντάζ που είχε, τον έκαναν να δει την πόρτα της εξόδου.

Στην πρώτη του ανάρτηση στο Instagram μετά την αποχώρησή του από το GNTM, ο Εμμάνουελ έγραψε: «The Journey just begins. Πρώτον συγχαρητήρια σε όσους καταλάβαιναν τι έλεγα στην τηλεόραση. Έφτασε η σειρά δυστυχώς να αποχωρήσω από το παιχνίδι (2η φορα) θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για την αγάπη κι την υποστήριξη κι ένα συγνώμη για κάποιες περιπτώσεις που τύχαινε να ξεφύγω από τον χαρακτήρα μου.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά με τα οποια το έζησα ολο αυτο κι στους ανθρώπους μπροστά αλλα κι ΠΙΣΩ από τους κάμερες. (Συντάκτες, ηχολήπτες, εικονοληπτες και όλα τα ατομα της παραγωγής) που έκαναν αυτη την εμπειρία αξιοζήλευτη. Έχουμε κι λέμε λοιπόν ανυπομονώ για τις νέες εμπειρίες κι να γνωρίσω όλους εσάς αλλά κι να με ξαναγνωρίσετε».

Εμμάνουελ Ελοζιεούα GNTM 3

Διαβάστε επίσης