Site icon Hallocy

Έμιλυ Γιολίτη: Δεν είναι δουλειά κάποιου να δει πώς ντύνομαι και πώς διασκεδάζω (vid)

Το «TET–A–TET» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 18:30 στον Alpha Κύπρου. Πρώτη καλεσμένη η υπουργός Δικαιοσύνης, Έμιλυ Γιολίτη, η οποία υποδέχεται τον Τάσο Τρύφωνος στο σπίτι της στη Λεμεσό.

Η κ. Γιολίτη μιλά, μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή, για τον χωρισμό των γονιών της, τη σχέση της με τις κόρες του ΠτΔ, τη σχέση της με τον Χρύσανθο Τσουρούλλη. «Είναι κοινό μυστικό ότι έχω πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια Αναστασιάδη, είμαι πολύ καλή φίλη μαζί με τις θυγατέρες του προέδρου. Δεν πιστεύω ότι ποτέ αυτό θα μπορούσε να είναι λόγος διορισμού σε μία θέση», δήλωσε.

Παράλληλα, απαντά και σε όλους όσοι κατά καιρούς σχολιάζουν το lifestyle που ακολουθεί: «Δεν είναι δουλειά κάποιου να δει πώς ντύνομαι, που πάω, πώς διασκεδάζω. Παλιά στεναχωριόμουν πολύ περισσότερο, τώρα πια λιγότερο, έχω γίνει πιο ανθεκτική», ανέφερε.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης αναφέρεται και στις προκλήσεις που καλείται να διαχειριστεί ως υπουργός Δικαιοσύνης σε συνάρτηση και με τα φαινόμενα διαφθοράς, με αφορμή και τα πρόσφατα γεγονότα με το Κυπριακό Επενδυτικό Πρόγραμμα.

Exit mobile version