Σάββατο, 16 Ιανουαρίου

Επιστολή σε κόμματα για προστασία και ευημερία ζώων, απέστειλε το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου

Επιστολή στα κοινοβουλευτικά κόμματα για την προστασία και ευημερία των ζώων, απέστειλε το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου – Καλεί να ψηφίσουν «σωστά και δίκαια» κατά τη συζήτηση του «Ο περί Προστασίας και Ευημερίας των Ζώων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2019»

Ανοικτή επιστολή προς όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, για να ψηφίσουν «σωστά και δίκαια» κατά τη συζήτηση του «Ο περί Προστασίας και Ευημερίας των Ζώων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2019» στη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλεια της Βουλής, απέστειλε το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου.

Σε ανακοίνωσή του, το Κόμμα για τα ζώα Κύπρου αναφέρεται σε πληροφορίες που έχει, ότι το τελικό κείμενο που θα πάει στην Ολομέλεια «έχει στρεβλώσεις, έχει τροποποιήσεις και τροπολογίες για θέματα που έχουν ήδη συμφωνηθεί με όλα τα μέλη της Επιτροπής Περιβάλλοντος».

«Κύριοι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων, κύριοι βουλευτές. Σας καλούμε όπως στην συνεδρίαση της Ολομέλεια της Πέμπτης 26/11/2020 σκεφτείτε επιτέλους νηφάλια. Σκεφτείτε ότι μιλούμε για αθώα ζώα, ανυπεράσπιστα, χωρίς φωνή και εμείς όλοι μας έχουμε την δύναμη να τα προστατέψουμε. Ευχόμαστε να επικρατήσει η λογική, η σωφροσύνη και όχι τα οποιαδήποτε άλλα συμφέροντα. Σε διαφορετική περίπτωση ό,τι σπείρετε θα θερίσετε’ και οι βουλευτικές δεν είναι πολύ μακριά», καταλήγει.

 

Διαβάστε επίσης