Site icon Hallocy

The Bachelor: Αυτή η παίκτρια σήμερα ΔΕΝ θα πάρει τριαντάφυλλο από τον Παναγιώτη

Αποκλειστικό!

Τι σας, έχω τι σας έχω; Μα όλα να τα ξέρω σε αυτό το Vanda’s blog πια;! Η εποχή που το The Bachelor ανθίζει είναι γεγονός, οπότε κι εγώ δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα λιγότερο για τους αγαπημένους και πιστούς αναγνώστες του Youweekly.gr από το να τους αποκαλύψω ποια κοπέλα σήμερα αντί να πάρει τριαντάφυλλο από τον Παναγιώτη Βασιλάκο θα πάρει την ωραία της βαλίτσα και θα αποχωρήσει από την βίλα!

Ποια παίκτρια αποχωρήσει σήμερα 27/11 από την βίλα του The Bachelor
Ο Παναγιώτης Βασιλάκος φροντίζει κάθε φορά να μας υπενθυμίζει πως έχει σχηματίσει συναισθήματα για ΟΛΕΣ όσες βρίσκονται μέσα στο σπίτι, για άλλες προφανέστατα περισσότερα και για άλλες λιγότερα, αλλά ακόμα και ο ίδιος δεν γνωρίζει αυτές τις… λεπτομέρειες ακριβώς!

Σήμερα, λοιπόν, εφόσον αναγκάζεται από το σενάριο του παιχνιδιού να διώξει μια από τις κοπέλες με μεγάλη του λύπη – αν μπορούσε θα τις κρατούσε όλες όπως τον έχω κόψει – αν και θα δυσκολευτεί πολύ θα καταλήξει στην Άννα, όπως αναφέρουν αποκλειστικές μου πληροφορίες και σας τις αποκαλύπτω στο Vanda’s blog του Youweekly.gr!

Αν και κατά την γνώμη μου καλά θα κάνει γιατί αυτή που τελικά θα επιλέξει για νικήτρια του παιχνιδιού – δείτε την εδώ – του ταιριάζει απίστευτα!

Λίγα λόγια για την Άννα που θα αποχωρίσει σήμερα από το The Bachelor
Είναι από την Κόρινθο και συγκεκριμένα από τους Άγιους Θεόδωρους. Συγκεκριμένα έκανε την είσοδο της στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Παρασκευή 23/10.

Η Άννα σπουδάζει βοηθός φαρμακοποιού. Παίζει βόλεϊ τα τελευταία 7 χρόνια. Μπαίνοντας στο παιχνίδι φορούσε ένα κόκκινο φόρεμα. Τι είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος για την πρώτη του εντύπωση μόλις την είδε; «Βλέπω την Άννα να εμφανίζεται με αυτό το σέξι φόρεμα και τα… χάνω». Η ίδια είπε: “Εμφανίζομαι μπροστά του, εστιάζω μόνο σε αυτόν και ταυτόχρονα νιώθω στην πλάτη μου τα μαχαίρια ζήλιας από τις άλλες κοπέλες”. Από την άλλη, τα υπόλοιπα κορίτσια δεν έδειξαν να χαίρονται που μπήκε μια νέα παίκτρια στο παιχνίδι. Στην πρώτη της συνάντηση με τον Παναγιώτη του είπε: “Είσαι πολύ πιο όμορφος από κοντά”. Είναι της σχέσης, άλλα αργεί να αποφασίσει. Είναι επιλεκτική.

Συζήτησε με τις κοπέλες και το κλίμα ήταν κάπως περίεργο. Την ρώτησαν τι πιστεύει ότι θα την κάνει να ξεχωρίσει για να φτάσει εκείνες… και η Άννα απάντησε πως είναι ευγενική σε αντίθεση με τις άλλες κοπέλες. Ποια είναι η ηλικία της; Η Άννα είναι 19 ετών.

Exit mobile version