Σάββατο, 16 Ιανουαρίου

ALPHA: Το Bachelor φεύγει, η “Μάχη των ζευγαριών” έρχεται με παρουσιαστή “βόμβα”

Θα γίνει το σώσε!

Νέο ριάλιτι σχέσεων, “Η Μάχη των ζευγαριών”, ετοιμάζει ο ALPHA μετά το «The Bachelor», του οποίου η επιτυχία ήταν ανέλπιστη και μάλιστα έχει κάνει ήδη την πρώτη κρούση στον παρουσιαστή που θέλει!

Τι είναι το “Η μάχη των ζευγαριών” που έρχεται στον ALPHA μετά το The Bachelor
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου για την εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα», πρόκειται για το γαλλικού φορμάτ «Η Μάχη των Ζευγαριών» που στην ουσία πρόκειται για ένα ριάλιτι στο οποία συμμετέχουν αποκλειστικά ζευγάρια τα οποία όμως σε πολλές περιπτώσεις καταλήγουν σε απιστίες εντός παιχνιδιού.

Στόχος είναι να αναδειχθεί το «ζευγάρι της χρονιάς», έχοντας «επιβιώσει» από τόσες ίντριγκες και πειρασμούς. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν, στο παιχνίδι συμμετέχουν αποκλειστικά ζευγάρια παικτών που έχουν συμμετάσχει σε κάποιο ριάλιτι, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να αποκαλύπτει πως για το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχουν δεχτεί πρόταση δύο φίλοι του!

Όπως ειπώθηκε, τα γυρίσματα πραγματοποιούνται σε μια πολυτελή βίλα σε εξωτικό προορισμό, με τον ALPHA να ενδέχεται να στείλει τους παίκτες μέχρι τον Άγιο Δομήνικο, καθώς το ριάλιτι θα έχει και στοιχεία «Survivor».

Όσο για τη θέση του παρουσιαστή; Αν και στο ξένο φορμάτ υπάρχουν δύο παρουσιαστές -ένας άνδρας και μία γυναίκα-, ο ALPHA βολιδοσκοπεί τον Χρήστο Φερεντίνο που έχει μεγάλη εμπειρία στα ριάλιτι προγράμματα.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες:

Διαβάστε επίσης