Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου

Με χειροπέδες στην Ευελπίδων ο Νότης Σφακιανάκης (βίντεο)

Σε κεντρικό σημείο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, συνελήφθη στις 8 το βράδυ της Κυριακής ο γνωστός τραγουδιστής, Νότης Σφακιανάκης.

Οι αστυνομικοί βρήκαν ότι έφερε μαζί του ένα πιστόλι 9 χιλιοστών, για το οποίο δε διέθετε άδεια, ένα taser και δυο γραμμάρια κοκαΐνη.

Ο Νότης Σφακιανάκης κρατήθηκε και σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στην Ευελπίδων με τη δικογραφία περί όπλων και ναρκωτικών.

Η κάμερα του «Ευτυχείτε» ήταν στην Ευελπίδων την ώρα της άφιξης του Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος ωστόσο δε θέλησε να κάνει καμία δήλωση στους δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, θα ζητηθεί αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσής του, προκειμένου να βρεθεί με τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια και να οριστεί η επόμενη δικάσιμος.

Νωρίτερα ο δικηγόρος του Νότη Σφακιανάκη, Αλέξης Κούγιας, είχε πει στον Γιώργο Παπαδάκη και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»: «Ο Νότης χρόνια ολόκληρα έχει νόμιμη άδεια κατοχής όπλου. Ένα συγκεκριμένο, 9 χιλιοστών διαμετρήματος. Δυστυχώς λόγω κορονοϊού δεν είχε ανανεώσει την άδεια και γι’ αυτόν τον λόγο και κατηγορήθηκε για κατοχή όπλου. Κατά την έρευνα που έκαναν στο αυτοκίνητό του, βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών, την οποία αρνήθηκε ότι είναι δική του και έχει δώσει εξηγήσεις. Και θα τις δώσουμε και στο δικαστήριο. Και ένα taser όπλο. Και για αυτόν τον λόγο, λόγω των δύο όπλων του αποδόθηκε η κατηγορία της οπλοκατοχής. Και της μικροποσότητας…

Όσον αφορά την ποσότητα ναρκωτικών, του αποδόθηκε η κατηγορία για ιδία χρήση. Αλλά και αυτή την κατηγορία θα την αντιμετωπίσουμε. Θα πούμε υπό ποιες συνθήκες βρέθηκε. Δεν είναι χρήστης ο Νότης Σφακιανάκης. Το αντίθετο μάλιστα. Νομίζω πως τελικώς θα έχουμε ένα αίσιο τέλος. Δε θέλω να δημοσιοποιήσω τίποτα που να αφορά την υπόθεση γιατί και ο ίδιος όταν ρωτήθηκε στην προανάκριση είπε, πως “ότι έχω να πω, θα το πω στον δικαστή”. Δε θα ήθελα να πω περισσότερα πράγματα, αλλά μερικές φορές η διασημότητα λειτουργεί εις βάρος των ανθρώπων».

Διαβάστε επίσης