Κυριακή, 17 Ιανουαρίου

Οι αιχμές της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τις κόντρες της με την Βίκυ Καγιά στο GNTM

Στην εκπομπή Happy Day, βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Δευτέρας η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και μίλησε, μεταξύ άλλων για το GNTM 3 και την κόντρα της με την Βίκυ Καγιά.

Μιλώντας για την επιστροφή της στην Ελλάδα από την Αμερική, όπου ζούσε, και το GNTM η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε: «Έκανα ψυχοθεραπεία όταν επέστρεψα στην Ελλάδα για το GNTM για την ένταξή μου στα ελληνικά δεδομένα. Πήγα κι έκανα δύο δοκιμαστικά. Ένα με τον Δημήτρη και τη Βίκυ κι ένα με τον Άγγελο και τον Δημήτρη. Ήξερα από την αρχή ότι θα είμαστε εμείς οι τέσσερις, πριν μου το πουν. Κρατάω επαφές όχι όμως όπως πριν που ήμασταν όλη τη μέρα μαζί. Με τον Δημήτρη είμαστε φίλοι δέκα χρόνια. Τον Άγγελο τον έχω δει εδώ που ήρθε και μου μίλησε στο καμαρίνι και με τη Ζεν μερικές φορές στα μηνύματα».

Και συνέχισε μιλώντας για την παρεξήγηση που φημολογείται ότι έχει γίνει με τη Βίκυ Καγιά: «Δεν έχω ασχοληθεί με αυτή την κατάσταση. Ότι και αν υπήρχε και όπως κι αν έφτασε σε εμένα, εγώ είμαι αλλού, έφυγα… Όπου δεν χωράω, φεύγω. Είμαι μια χαρά. Είναι πολύ δύσκολο να με στεναχωρήσει κάτι», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Υπενθυμίζουμε ότι η φημολογούμενη κόντρα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με την Βίκυ Καγιά ξεκίνησε λίγο πριν το καλοκαίρι, όταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να μην βρίσκεται στον νέο κύκλο του GNTM 3 και να αναλαμβάνει την εκπομπή στον Alpha. «Σε μια δουλειά, ποιος δεν έχει προβλήματα, ποιος δεν θα έχει κάποια κόντρα… δεν έχουμε πάντα τις καλύτερες μέρες μας. Φυσικά και υπήρχαν προβλήματα, αλλά τώρα εγώ είμαι αλλού», είχε πει χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή:

Το μοντέλο και παρουσιάστρια του Pop Up αποκάλυψε αν έχει επαφές με τους κριτές του GNTM…

Διαβάστε επίσης