Site icon Hallocy

Big Brother: Ο Κεχαγιάς απείλησε να χτυπήσει τον Χρήστο – Πώς αντέδρασε η παραγωγή – Βίντεο

Στο κόκκινο έχει φτάσει η ένταση στο σπίτι του «Big Brother» μιας και ο Δημήτρης Κεχαγιάς απείλησε να χαστουκίσει τον Χρήστο, σύμφωνα με το επεισόδιο που μεταδόθηκε την Τετάρτη (02/12).

Εκτός ελέγχου έχει βγει η κατάσταση στο σπίτι του «Big Brother», λίγες ημέρες πριν από τον τελικό, καθώς στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Τετάρτη (02/12) στον ΣΚΑΪ, ο Δημήτρης Κεχαγιάς απείλησε να ρίξει χαστούκι στον Χρήστο.
Συγκεκριμένα, τα δεδομένα ανατράπηκαν όταν ο «Big Brother» αποφάσισε η ψηφοφορία για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρησε να γίνει ανοιχτά, στο σαλόνι του σπιτιού.

Έτσι, όταν ήλθε η σειρά του Κεχαγιά να ψηφίσει -μεταξύ άλλων- απευθύνθηκε και στον Χρήστο, με τον τελευταίο να κατηγορεί ευθέως τον συγκάτοικό του πως τον έχει αποκαλέσει «χαζό», «ηλίθιο» και «τρύπιο», προσβάλλοντάς τον.

Ύστερα, ακολούθησε έντονη λογομαχία ανάμεσα στους δύο άνδρες και ο Κεχαγιάς πλησίασε απειλητικά τον Χρήστο, που καθόταν στον καναπέ, και του είπε πως θα του έριχνε χαστούκι, κάτι που ευτυχώς δεν έκανε.

Στη συνέχεια, ο Κεχαγιάς ζήτησε να μπει στο δωμάτιο επικοινωνίας και σε συνομιλία που είχε με τον «Big Brother» απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του.

Ωστόσο, αυτή τη φορά, η συμπεριφορά του τιμωρήθηκε αυστηρά και έτσι ο Κεχαγιάς τέθηκε αυτόματα υποψήφιος προς αποχώρηση με ορίζοντα το live της Παρασκευής (04/12), χωρίς να έχει δικαίωμα διεκδίκησης του βέτο και δίχως να μπορεί κάποιος συμπαίκτης του να μπορεί να τον σώσει.

Exit mobile version