Site icon Hallocy

Instagram Lovers: Οι Έλληνες celebrities που δεν φοβούνται να… πετάξουν το μπλουζάκι τους!

Είναι πετυχημένοι, ωραίοι και καλογυμνασμένοι. Συγκεντρώσαμε τους Έλληνες celebrities που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να φωτογραφηθούν με τα απολύτως απαραίτητα και να ανεβάσουν το στιγμιότυπο στο instagram.

Αντίνοος Αλμπάνης

Ο πρώτος διδάξας! Σε κανένα άλλο προφίλ δεν θα δεις τόσες φορές τους κοιλιακούς κάποιου σε κάθε πιθανή λήψη που μπορείς να φανταστείς.

Βαγγέλης Κακουριώτης

Από μικρός στα βάσανα, ο Βαγγέλης Κακουριώτης ξέρει να εξάπτει τη φαντασία αλλά και να αποζημιώνει τις θαυμάστριές του με εντυπωσιακά shirtless στιγμιότυπα.

Πέτρος Ιακωβίδης

Έχει master στην πόζα με το χέρι στην πλάτη. Θα μπορούσε να είναι άσκηση μετά από πιάσιμο, αλλά είναι η αγαπημένη πόζα του Πέτρου Ιακωβίδη. Έχει συζητηθεί ουκ ολίγες φορές.

Άρης Μακρής

Συνάδελφος του Βαγγέλη Κακουριώτη, αλλά στο λίγο πιο ενήλικο. Αν και δεσμευμένος, ο Άρης Μακρής έχει δείξει το καλογυμνασμένο του σώμα από φωτογραφίες στο instagram μέχρι και τη σκηνή του “Ακροπόλ”.

Κώστας Μαρτάκης

Μεγαλώνει, μεγαλώνει γερά παιδιά. Ο Κώστας Μαρτάκης ίσως είναι ο παλαιότερος εκ των ονομάτων αυτής της λίστας, αφού τον γνωρίσαμε πριν από μία δεκαετία και βάλε. Πάντα χωρίς μπλουζάκι, από την πρώτη του στιγμή.

Θοδωρής Μαραντίνης

Ο σημερινός χωρισμός Θοδωρής δεν έχει σχεδόν καμία σχέση με τον Θοδωρή των Onirama που γνωρίσαμε πριν πολλά πολλά χρόνια. Ουσιαστικά πριν λίγα χρόνια επαναπροσδιόρισε όλο το προφίλ του, με τις σέξι πόζες με ελάχιστα ρούχα να γίνονται το αγαπημένο του… σπορ.

Σάκης Τανιμανίδης

Ο ηγέτης του Survivor, ο βασιλιάς των… τηλεοπτικών κλαρίνων. Οι κοιλιακοί του μας συστήθηκαν από μόνοι τους στο World Party. Από τότε κάνουν επιλεκτικές εμφανίσεις, όταν κρίνεται απαραίτητο.

Γιώργος Αγγελόπουλος

Ο Ντάνος έχει τους πιο διάσημους τηλεοπτικούς κοιλιακούς. Σε φωτογραφικό στούντιο βέβαια, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δείχνει ακόμα πιο εντυπωσιακός, από όσο τον θυμόμαστε από τις παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

Στέλιος Λεγάκης

Σχεδόν… βενιαμίν της λίστας αυτής. Ο νεαρός τραγουδιστής και νικητής ενός κύκλου του “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο” άλλαξε τελείως εμφάνιση και πλέον είναι ένας γοητευτικός άντρας που κοιτάει κατάματα την πίστα και τα κορίτσια που τον αποθεώνουν.

Νίκος Πολυδερόπουλος

Ποτέ ξανά ένας τόσο γοητευτικός άντρας δεν ταυτίστηκε με έναν παρανοϊκό δολοφόνο στην ελληνική τηλεόραση. Αν ο Ορφέας του “Τατουάζ” γδυθεί, μπορεί στη σκηνή του φόνου να μη δίνεις σημασία στο θύμα.

Νικόλας Αγγελής

Το προφίλ του ακροβατεί. Έντεχνος και σέξι. Έχει πάντα κάτι να σου πει, αυτοσαρκάζεται, αλλά δεν χάνει ευκαιρία να μοιραστεί με το κοινό μία ακόμα ψιλοπροκλητική φωτογραφία.

Ηλίας Γκότσης

Είναι η κατηγορία: “όταν μεγαλώσω θα γίνω Σάκης Τανιμανίδης”. Εντυπωσιακός όσο ελάχιστοι, καλογυμνασμένος επίσης όσο λίγοι. Α ναι, νικητής Survivor κι αυτός.

Exit mobile version