Site icon Hallocy

The Bachelor: Έξαλλη η Αντζελίνα με τον Παναγιώτη -“Νομίζεις μου αρέσει αυτό που βλέπω;” (video)

Μία απρόσμενη επίσκεψη στη βίλα είχαν τα κορίτσια στο επεισόδιο της Πέμπτης. Ενώ το ομαδικό ραντεβού του Παναγιώτη και της Ραφαέλας είχε ολοκληρωθεί και εκείνη είχε επιστρέψει στο σπίτι, ο πρώτος Έλληνας Bachelor “εισβάλλει” στη βίλα, όχι για να δώσει τριαντάφυλλο στην ίδια, αλλά για να δει την Νικολέττα, η οποία ήταν από το πρωί αδιάθετη.

Ο Παναγιώτης, λοιπόν, πήρε τη Νικολέττα από το χέρι μπροστά στις υπόλοιπες κοπέλες για να μιλήσουν, με εκείνες δεν έκρυψαν τον εκνευρισμό τους. Ωστόσο, η κοπέλα που ενοχλήθηκε περισσότερο απ’ όλες και ξέσπασε μπροστά στα μάτια του Παναγιώτη ήταν η Αντζελίνα. Η 20χρονη διαγωνιζόμενη δεν μπόρεσε να κρύψει τη ζήλια και τα νεύρα της και έτσι οι τόνοι μέσα στο σπίτι ανέβηκαν.

“Είναι ερώτηση το “τι έχω;”. Είναι κι άλλες κοπέλες που δεν έχουν αισθανθεί καλά εδώ μέσα. Να γίνεται τέτοιο σκηνικό για δεύτερη φορά. Εγώ πραγματικά νιώθω σαν να έχεις πάρει ένα μαχαίρι, το έχεις καρφώσει στην καρδιά μου και το γυρνάς. Νομίζεις μου αρέσει αυτό που βλέπω, χαρταετό πετάω εδώ μέσα”, ανέφερε με έντονο ύφος η Αντζελίνα στον Παναγιώτη.

Δες το βίντεο:

Exit mobile version