Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου

Δημήτρης Κεχαγιάς: Οργισμένη η πρώτη ανάρτηση του μετά την αποχώρηση από το Big Brother – “Δεν είστε άντρες”

Πολλές οι μπηχτές!

Επεισοδιακή ήταν η αποχώρηση του Δημήτρη Κεχαγιά από το Big Brother αφού βρέθηκε υποψήφιος μετά από ποινή που του έβαλε ο Μεγάλος Αδερφός για την απρεπή συμπεριφορά του.

Σήμερα, μια μέρα μετά ο πρώην παίκτης με μια σειρά από stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έδωσε την δική του οπτική και οργισμένος με πολλές αντιδράσεις δήλωσε:

«Για όλα τα αρνητικά που βλέπω για τον σχολιασμό μου, για τα παντελόνια μου και ό,τι έχει να κάνει με τη Σοφία, επειδή οι περισσότεροι δυστυχώς είσαστε άνδρες, θέλω να σας πω πως οι άνδρες δεν είναι έτσι. Άρα κατ’ εμέ δεν είσαστε άνδρες. Ένας άνδρας παραδέχεται και αποδέχεται και δεν φοβάται να τσαλακώσει την εικόνα του», άρχισε να λέει ο πρώην παίκτης του ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

«Έφυγα από το σπίτι για κάτι το οποίο θεωρώ –και με γεγονότα πάντα μιλάω- ότι οι άλλοι άνθρωποι ξεπέρασαν τα όρια πολύ περισσότερο από εμένα. Εγώ δεν ακούμπησα κανέναν. Το ότι νευρίασα, εκτέθηκα, ναι. Πιέστηκα πάρα πολύ. Έχει να κάνει με τον εγκλεισμό, έχει να κάνει με το ότι προσβλήθηκα σαν άνθρωπος με πολλές καταστάσεις μέσα στο σπίτι που ίσως και να έχετε μπορέσει να δείτε. Άρα καλό θα ήταν να μην το κρίνετε τόσο σπασμωδικά. Δεν είμαι τραμπούκος. Εγώ δεν ακούμπησα κανέναν, άλλοι έχουν ακουμπήσει εκεί μέσα και δεν κρίθηκαν όπως κρίθηκα εγώ, αλλά μάλλον έτσι ήταν να πάει η κατάσταση», κατήγγειλε ακόμα ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι ο ίδιος δεν έπαιξε στιγμή θέατρο, ρίχνοντας τα βέλη του σε άλλους πρώην συμπαίκτες του.

«Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπόρεσα να παίξω ρόλους μέσα στο σπίτι. Δεν θα έπαιζα ρόλους για καμία κάμερα και καμία πρώτη θέση. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα. Εγώ ήμουν ο Δημήτρης που ήμουν πριν μπω, που είμαι τώρα και θα συνεχίσω να είμαι και σε όποιον αρέσω», δήλωσε.

«Τα αρνητικά σας σχόλια πάνε στον κάδο», είπε ακόμα.

Τέλος, ο Δημήτρης Κεχαγιάς επισήμανε ότι αυτή ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που έκανε σχετική ανάρτηση κα προέτρεψε τους επικριτές τους να «παίξουν με τα κουβαδάκια τους σε καμία παραλία».

Διαβάστε επίσης