Τρίτη, 26 Ιανουαρίου

Ο μικρός Παναγιώτης μας χρειάζεται–Διακομίσθηκε σε Νοσοκομείο του Ισραήλ (pic)

Με ανάρτηση του ο οργανισμός προστασίας παιδιού και οικογένειας «Πράξη Αγάπης», γνωστοποίησε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο 7χρονος Παναγιώτης, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η αεροδιακομιδή του σε Νοσοκομείο του Ισραήλ.

Η ανακοίνωση επισημαίνει τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βοηθήσουμε το μικρό Παναγιώτη.

Η ανακοίνωση:

Ο μικρός Παναγιώτης είναι 7 χρονών και κατάγεται από την Κύπρο.

Μετά από συμπτώματα αδιαθεσίας που εμφάνισε, εισήχθη στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, Μακάριος Παίδων, το πρωί της Τρίτης 24 Νοεμβρίου 2020. Τα αποτελέσματα της εξέτασης Covid-19 βγήκαν αρνητικά. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, μετά από σοβαρή αναπνευστική κρίση, μεταφέρεται στην εντατική, σε κωματώδη κατάσταση.

Οι ιθύνοντες ιατροί, αναγνωρίζουν πως επρόκειτο περί δυσκολίας λειτουργίας των πνευμόνων του μικρού, αδυνατούν όμως να διαγνώσουν τους ακριβείς λόγους δυσλειτουργίας. Άμεσα δίνεται εντολή για μετάβαση του 7χρονου Παναγιώτη στο Νοσοκομείο Sheba (Sheba Medical Center), στο Ισραήλ, όπου μπορούν να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις στους πνεύμονες από το εξειδικευμένο προσωπικό του Νοσοκομείου με τον αντίστοιχο εξοπλισμό.

Η αεροδιακομιδή του μικρού στο Ισραήλ, έγινε την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, συνοδεία της μητέρας του, η οποία βρίσκεται στο πλευρό του όλες αυτές τις ημέρες. Ο μικρός Παναγιώτης βρίσκεται ακόμη σε κώμα και σε κρίσιμη κατάσταση. Οι ιατροί του Νοσοκομείου Sheba, διέγνωσαν μια επιθετική μορφή μικροβίου που έχει προσβάλει τους πνεύμονες και δίνουν μάχη για να καταφέρουν να αναχαιτίσουν την λοίμωξη που έχει προκληθεί.

Ο πατέρας του μικρού βρίσκεται στην Κύπρο, μαζί με τα άλλα τρία παιδιά της οικογενείας, με σκοπό να τους παρέχει την απαραίτητη φροντίδα. Λόγω της εξαιρετικά κρίσιμης κατάστασης, οικογενειακής καθώς και υγειονομικής παγκοσμίως, οι δύο γονείς, αδυνατούν να εργαστούν το συγκεκριμένο διάστημα. Τα έξοδα νοσηλείας και μεταφοράς του μικρού καλύφθηκαν από την υπάρχουσα ασφάλεια.

Τα έξοδα της μητέρας, η οποία δίνει μάχη για το παιδί της καθώς και οι βιοποριστικές ανάγκες, της πολύτεκνης οικογένειας είναι πολλές και πρέπει να εξασφαλιστούν έτσι ώστε να διασφαλιστούν οι καλύτερες συνθήκες διαβίωσης καθώς και ψυχικής υγείας για τους ανθρώπους που πρέπει να σταθούν δυνατοί και υγιείς, στο πλευρό του μικρού Παναγιώτη.

Ας σταθούμε και εμείς στο πλευρό του μικρού και της οικογένειάς του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και ας προσευχηθούμε έτσι ώστε ο μικρός να επιστρέψει υγιής, στο σπίτι του, το συντομότερο δυνατό!

Ακολουθούν τρόποι με τους οποίους μπορούμε να βοηθήσουμε:

Καλέστε στον αριθμό: 19825 (Ο τηλεφωνικός αριθμός λειτουργεί μόνο για κλήσεις που πραγματοποιούνται από ελληνικές εταιρείες τηλεφωνίας)

Χρέωση από σταθερό: 2,60 Ευρώ́ ανά κλήση. Χρέωση από κινητό: 2,48 Ευρώ ανά κλήση.

Kατάθεση χρηματικού ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό:

Τράπεζα Πειραιώς Αριθμός Λογαριασμού: 5222091702771 | IBAN: GR41 0172 2220 0052 2209 1702 771
SWIFT-BIC: PIRBGRAA | ΔΙΚΑΙΟΎΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎ: ΠΡΑΞΗ ΑΓΆΠΗΣ
Εθνική Τράπεζα Αριθμός Λογαριασμού: 210/006305-39 | IBAN: GR44 0110 2100 0000 2100 0630 539
SWIFT-BIC: ETHNGRAA | ΔΙΚΑΙΟΎΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎ: ΠΡΆΞΗ ΑΓΆΠΗΣ
ΑΙΤΙΟΛΟΓΊΑ: Για τον μικρό Παναγιώτη.

Με τις καταθέσεις, σημειώνετε την αιτιολογία και έπειτα μπορείτε αποστείλετε σε μήνυμα: την πλήρη διεύθυνσή σας, την πόλη και την ημερομηνία, έτσι ώστε να σας αποσταλεί απόδειξη.

Διαβάστε επίσης