Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου

Εξελίξεις με την υγεία της Σοφίας Βόσσου – Η ανάρτηση μετά το χειρουργείο

Το δημόσιο “ευχαριστώ” της

Εξελίξεις έχουμε όσον αφορά την υγεία της Σοφίας Βόσσου, η οποία πριν περίπου ένα μήνα μπήκε στο νοσοκομείο για να προβεί σε ένα σημαντικό χειρουργείο.

Συγκεκριμένα, χρειάστηκε να περάσει για δεύτερη φορά το κατώφλι του χειρουργείου, έπειτα από επιπλοκή που είχε παρουσιαστεί μετά την πρώτη επέμβαση για να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα με το στομάχι της.

«Δε συντρέχει κανένας λόγoς ανησυχίας. Έκανε ένα χειρουργείο στο στομάχι γιατί υπήρξε μια επιπλοκή που συνηθίζεται και έπρεπε να ξαναμπεί για να διορθωθεί αυτό που είχε γίνει στο πρώτο χειρουργείο. Είναι καλά, δεν συντρέχει πραγματικά κανένας λόγoς ανησυχίας.

Αυτή τη στιγμή κοντά της βρίσκομαι εγώ γιατί λόγω Covid είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και δε μπορεί να έχει καμία επίσκεψη. Απαγορεύεται αλλά τις επόμενες ημέρες θα είναι εκτός νοσοκομείο και θα όλα καλά», είχε αποκαλύψει η κόρη της.

Οι εξελίξεις με την υγεία της Σοφίας Βόσσου
Το Σαββατοκύριακο, η Σοφία Βόσσου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και μέσα από το λογαριασμό της στο Facebook, θέλησε να ευχαριστήσει όσους της έστειλαν μηνύματα αγάπης.

Σοφία Βόσσου εξελίξεις υγείας χειρουργείο

Διαβάστε επίσης