Σάββατο, 23 Ιανουαρίου

Big Brother – Ο θάνατός σου η ζωή μου και… ψηφοφορία με «θάψιμο» -Δείτε βίντεο

Ποιος παίκτης έφαγε το περισσότερο… χώμα και ποιος… έθαψε τον εαυτό του;
Το Big Brother έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία και ο Μεγάλος Αδερφός βρήκε έναν πρωτότυπο και ολίγον… μακάβριο τρόπο για το ποιο άτομο δεν θέλει ο κάθε παίκτης στην τελική πεντάδα.

Έτσι λοιπόν ο Μεγάλος Αδελφός ζήτησε από τους παίκτες να «θάψουν» το άτομο που δεν θέλουν να παραμείνει στο σπίτι.

Μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Κεχαγιά, η Σοφία Δανέζη με τα πολλά ξεσπάσματα φαίνεται πως έχει ξεμείνει από συμμάχους.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ωστόσο, από τη διαδικασία της ψηφοφορίας θα εξαιρεθούν μόνο όσοι θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν την ασυλία, ενώ οι υπόλοιποι πέντε παίκτες θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Η ψηφοφορία με το «θάψιμο»
Ο Big Brother ζήτησε σε κάθε έναν από τους εναπομείναντες ένοικους του σπιτιού να ρίξουν χώμα σε γυάλινα βάζα, που περιείχαν φωτογραφίες από τους παίκτες, προκειμένου να ψηφίσουν με αυτόν τον τρόπο, μπροστά σε όλους ποιο άτομο δεν θέλουν να φτάσει στην τελική πεντάδα.

Το περισσότερο χώμα μπήκε στο βάζο με τη φωτογραφία της Σοφίας, γεγονός που δείχνει και το κλίμα που επικρατεί μέσα στο σπίτι ως προς το πρόσωπό της.

Όπως είπε η Άννα-Μαρία κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης ψηφοφορίας, πως την «θάβει» αφού και εκείνη έθαβε τόσο καιρό τους υπόλοιπους παίκτες.

Η Σοφία «έθαψε» τον εαυτό της
Αυτό που προκάλεσε εντύπωση ωστόσο στην ψηφοφορία με το χώμα, ήταν το γεγονός πως η Σοφία έριξε δύο φορές χώμα στο βάζο με τη δική της φωτογραφία.

Εξηγώντας την πράξη της, η Σοφία δήλωσε πως προχώρησε σε αυτή την κίνηση, ώστε να αποφασίσει το τηλεοπτικό κοινό αν κινείται με «στρατηγική» και αν θα πρέπει να παραμείνει στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού ή πρέπει να αποχωρήσει.

Διαβάστε επίσης