Site icon Hallocy

Διέρρευσε Γιώργος Εφραίμ: Έτοιμος για το διαζύγιο βόμβα! Πως θα αντιδράσει η Χριστιάνα Αριστοτέλους;

Μια πολύ δύσκολη απόφαση είναι έτοιμος σύμφωνα με ρεπορτάζ να πάρει ο Γιώργος Εφραίμ τις επόμενες μέρες. Αυτή αφορά το διαζύγιο του με τον ΑΠΟΕΛ αφού δεν παίζει στην ομάδα και οι φήμες τον θέλουν να μετακομίζει στην Λεμεσό. 

Η σύζυγος του Χριστιάνα Αριστοτέλους θα είναι δίπλα του σε όποια απόφαση πάρει αν και η μετακόμιση του στην ΑΕΛ θα πρέπει καθημερινά να τον βρίσκει στην Λεμεσό κάτι που θα σημαίνει πολύ λιγότερος χρόνος με την οικογένεια του που ζουν στην Λευκωσία. Δείτε πιο κάτω το ρεπορτάζ απο το protathlima.com

Τις τελευταίες μια – δυο εβδομάδες, κυριαρχεί η άποψη ότι ο πρόεδρος Αντρέας Σοφοκλέους, θα “σπρώξει” όσο χρειάζεται την ομάδα, για να εμβολιαστεί δυνατά τον Ιανουάριο. Ένας από τους παίχτες που βρίσκονται ψηλά στην λίστα, είναι ο Κύπριος διεθνής άσος, Γιώργος Εφραίμ. Έχει συμβόλαιο για άλλα δυόμισι χρόνια με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά φαίνεται ότι κι ο ίδιος δεν είναι αρνητικός να αλλάξει άμεσα επαγγελματική στέγη.

Θέλει να πάει κάπου όπου θα παίζει, αφού για κάποιο λόγο είναι σε δυσμένεια στον ΑΠΟΕΛ. Χαρακτηριστικό ότι χθες επέλεξε να μην τον βάλει καθόλου στο ντέρμπι με την Ομόνοια ο Μικ Μακάρθι. Το περασμένο Καλοκαίρι ο 31χρονος άσος, δέχθηκε σημαντική μείωση στις απολαβές του, ενώ παράλληλα επέκτεινε το συμβόλαιο του μέχρι το 2023. Ενημερωμένη πηγή, έλεγε στην ιστοσελίδα μας, ότι είχε “παίξει” και το περασμένο Καλοκαίρι η περίπτωση του Εφραίμ για την ΑΕΛ.

dailystarscyprus.com

Exit mobile version