Site icon Hallocy

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα του Masterchef 5!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μας αφήνει να ρίξουμε μια πρώτη «κλεφτή» ματιά στο Masterchef 5!

Τα γυρίσματα για το Masterchef 5 ξεκινούν και οι κριτές που αγαπήσαμε θα καθίσουν ξανά στις θέσεις τους και θα μοιράσουν τις πολυπόθητες ποδιές στους διαγωνιζόμενους που θα τους κερδίσουν με τις μαγειρικές τους ικανότητες.

Ο τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες μας στα τέλη Ιανουαρίου.

«Θα κοιτάξουμε να βγει στις ίδιες ημερομηνίες με πέρυσι, να μην χάσουμε κάποιον μήνα, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε γι’ αυτό και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Κοντοζυγώνει…

Εννοείται ότι είμαστε οι τρεις μας, ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει. Ξεκινάμε σήμερα. Από Ιανουάριο λογικά θα είμαστε στον αέρα, η ίδια ομάδα. Ακούστηκαν και γράφτηκαν διάφορα αρνητικά, ότι δεν θα βγούμε. Είμαστε εδώ για να το ανατρέπουμε», είχε δηλώσει πριν λίγες ημέρες ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σε ανάρτηση που έκανε στα instastories του στο instagram μας έδωσε την πρώτη γεύση από τα γυρίσματα του Masterchef 5.
Ο chef ποζάρει στην φωτογραφία κρατώντας την κλακέτα η οποία γράφει Masterchef 5, Έναρξη επεισοδίου προσθέτοντας τα ονόματα του Σωτήρη Κοντιζά, του Πάνου Ιωαννίδη, αλλά και του σκηνοθέτη Κώστα Τριπύλα, ενώ γράφει «Οκ, ας το κάνουμε!».

Διαβάστε ακόμα:

Exit mobile version