Site icon Hallocy

Big Brother: Ο Ζακ «αναδύθηκε» νικητής κερδίζοντας ασυλία – Κλάματα η Άννα-Μαρία – Βίντεο

Ο Ζακ ήταν ο νικητής της δοκιμασίας του Big Brother για τη μία από τις δύο ασυλίες, ενώ η Άννα-Μαρία έβαλε τα κλάματα για κάποιες συμπεριφορές.

Ο Ζαχαρίας ή Ζακ κατάφερε να αποκτήσει την πολυπόθητη ασυλία από τις δύο που θα δοθούν, μετά τη νίκη του στη δοκιμασία στην οποία υποβλήθηκε με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους στο επεισόδιο του Big Brother που μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Η Άννα-Μαρία ωστόσο δεν φάνηκε να είναι ικανοποιημένη από το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, αφού στις δηλώσεις της μετά την ανακήρυξη του νικητή που κέρδισε την ασυλία, χαρακτήρισε τον Ζακ «ανύπαρκτο».

Τα «βέλη» της Άννας-Μαρίας προς τον Πυργίδη
Νωρίτερα, η Άννα-Μαρία αφού πρώτα είχε έναν έντονο διάλογο με τον Αλέξανδρο Πυργίδη ή Μπέντζι όπως τον προσφωνούν όλοι, έδειξε πως έχει φτάσει στα συναισθηματικά της όρια, βάζοντας ακόμα και τα κλάματα.

Μιλώντας στο δωμάτιο επικοινωνίας εκτόξευσε τα βέλη της προς τον Αλέξανδρο Πυργίδη, λέγοντας πως «προσπαθούσε να με καλοπιάσει… είναι ένας παραμυθάς, όπως κάποιοι άνδρες που πουλάνε παραμύθια στις γυναίκες για να τις καλοπιάσουν» αλλά μετά αλλάζει τρόπους και αυτό την ενοχλεί.

Exit mobile version