Site icon Hallocy

Big Brother: Τα κλάματα της Σοφίας -Δεν την θέλει κανείς! – Βίντεο

Ούτε ο Θέμης είχε να πει μια καλή κουβέντα
Το Big Brother πλησιάζει προς το τέλος και οι παίκτες που έχουν απομείνει στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού έχουν φτάσει στην πηγή και θέλουν να πιουν νερό… Οι σχέσεις τους δοκιμάζονται, οι καβγάδες και οι εντάσεις είναι καθημερινό φαινόμενο και οι ισορροπίες μετά από τρεις μήνες εγκλεισμού είναι δύσκολο να κρατηθούν.

Η περίπτωση του Θέμη και της Σοφίας είναι χαρακτηριστική καθώς οι δυο τους είχαν καλές σχέσεις μέχρι πρότινος ενώ τώρα δεν ανταλλάζουν ούτε… βλέμμα καθώς οι προσβολές του Θέμη προς τη Σοφία διαδέχονται η μία την άλλη. Σε ένα παιχνίδι ερωτήσεων που ετοίμασε ο Big Brother για να ταράξει ακόμα μία φορά τα νερά, τέθηκε στον Θέμη η ερώτηση: ποιον θεωρεί ότι είναι ψεύτικος. Ο ίδιος χωρίς δεύτερη σκέψη έδωσε την κάρτα του στην Σοφία με αυτή να του απαντά: «Όταν θα βγεις έξω θα ζητάς συγγνώμη αλλά θα είναι αργά. Δεν πειράζει, έχεις κάνει πολλά λάθη όσον αφορά εμένα. Θα δεις και θα δείξουν τα γεγονότα».

Η ίδια βέβαια λίγο πιο μετά μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και ξέσπασε σε κλάματα καθώς ένιωθε ότι όλοι στο σπίτι δεν την θέλουν.

Exit mobile version