Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου

GNTM 3: Η κολλητή του Έντουαρντ αποκαλύπτει – “Είναι πολύ δημοφιλής στα κορίτσια και…”

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή “Happy Day” βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης η κολλητή φίλη του Έντουαρντ από το “Greece’s Next Top Model”, Ιουλιέτα.

“Όσο περνάει ο καιρός τον βλέπω όπως ακριβώς τον άφησα για να μπει μέσα. Δεν βλέπω καμία διαφορά. Έχει αυτό το χιούμορ που με κάνει και κλαίω από τα γέλια με τις ατάκες που πετάει. Δεν βλέπω κάποια διαφορά και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό.

Ο Έντι πιο μικρός ήθελε να γίνει ποδοσφαιριστής. Δεν είχε καμία σχέση. Οπότε στα 18-19 άρχισε δειλά δειλά να ασχολείται και έκανε τις πρώτες φωτογραφήσεις και εμείς τον κοροϊδεύαμε τότε. Είναι πολύ δημοφιλής στα κορίτσια. Αν έβρισκε αυτό που ήθελε έκανε σχέση, αν δεν το έβρισκε δεν θα καθόταν κάπου που δεν ήθελε. Ήταν και είναι τέτοιος τύπος.

Μέσα του μπορεί να ήθελε να φτάσει στην 5αδα αλλά δεν ήξερε αν μπορεί να φτάσει. Αλλά όσο περνάει ο καιρός και λιγοστεύουν τα άτομα είναι πιο εύκολο και γι’ αυτόν. Εκτός του GNTM ο Έντι θα μπορούσε να κάνει παρέα με τον Δήμο. Εκτός από τον Έντι, ο Ανδρέας και ο Ηρακλής αξίζουν να κερδίσουν”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Ιουλιέτα.

Διαβάστε επίσης