Site icon Hallocy

Σοκ: Αυτοκτόνησε και η μητέρα της κοπέλας που έπεσε θύμα βιασμού στα 14

Σοκ προκαλεί ο επίλογος μιας οικογενειακής τραγωδίας που γράφτηκε στις ΗΠΑ.

Η μητέρα της Daisy Coleman που γνωρίσαμε μέσα από το ντοκιμαντέρ του Netflix “Audrie & Daisy“, αυτοκτόνησε τέσσερις μήνες μετά την κόρη της, η οποία επίσης αφαίρεσε τη ζωή της!

Στο ντοκιμαντέρ παρακολουθήσαμε τη συγκλονιστική ιστορία της Daisy, όταν κακοποιήθηκε σεξουαλικά μαζί με μία άλλη έφηβη από αγόρια που θεωρούσαν φίλους τους, τις εξευτέλισαν στο διαδίκτυο και παρενοχλήθηκαν από τον περίγυρό τους.

Η Daisy αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι της στο Colorado Springs ενώ μίλαγε στο τηλέφωνο με το αγόρι της, λίγα χρόνια μετά το ντοκιμαντέρ στο οποίο διηγήθηκε πώς στα 14 χρόνια της, τη βίασε σε πάρτι ο αθλητής Matthew Barnett την ώρα που ένας φίλος του βιντεοσκοπούσε την επίθεση.

Ο Barnett, γιος Ρεπουμπλικανού πολιτικού αρνήθηκε τότε ότι βίασε τη Daisy και βρέθηκε μόλις 4 μήνες στη φυλακή.

Η 23χρονη Daisy Coleman
Η μητέρα της, μετά την αυτοκτονία του παιδιού της είχε δημοσιεύσει το ακόλουθο μήνυμα: «Η κόρη μου Catherine Daisy Coleman αυτοκτόνησε απόψε. Αν είδατε τρελά μηνύματα και δημοσιεύσεις μου, ήταν επειδή ήμουνα απελπισμένη και κάλεσα την αστυνομία να την ελέγξει. Ήταν η καλύτερη μου φίλη και μία καταπληκτική κόρη. Ίσως να πίστεψε ότι θα μπορούσε να το κάνει σαν να μπορούσα να ζήσω χωρίς αυτήν. Δεν μπορώ. Μακάρι να μπορούσα να είχα πάρει τον πόνο από αυτήν! Ποτέ δεν ανέκαμψε από αυτό που της έκαναν εκείνα τα αγόρια και δεν είναι δίκαιο. Το κοριτσάκι μου έχει φύγει».

Daisy και Melinda Coleman
Η 58χρονη Melinda Coleman, αυτοκτόνησε το βράδυ της Κυριακής. Πριν λίγο καιρό είχε αποκαλύψει ότι η κόρη της αφαίρεσε τη ζωή της επειδή έμαθε ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά, εξαιτίας του βιασμού.

24ωρη Γραμμή για την Πρόληψη της Αυτοκτονίας 1018
H Melinda πάλευε χρόνια με την κατάθλιψη αφού πριν από την αγαπημένη της κόρη, είχε χάσει τον άντρα της αλλά κι έναν από τους γιους της σε διαφορετικά τροχαία δυστυχήματα. Επιπλέον, όπως αναφέρουν φίλοι της οικογένειας, η κοινότητα ποτέ δεν τους υποστήριξε και πάντα κυκλοφορούσαν φήμες ότι η Daisy είχε πει ψέματα για τον βιασμό της, οι οποίες συνεχίστηκαν ακόμα και μετά την αυτοκτονία της, κάτι που η μητέρα δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει ποτέ.

Από τη στιγμή που πέθανε η κόρη της, δεν σταμάτησε να δημοσιεύει στο Facebook, φωτογραφίες της Daisy και μηνύματα αγάπης.

Λίγες ώρες πριν τη δική της αυτοκτονία, ανέβασε το παρακάτω σπαρακτικό μήνυμα: “Δεν υπάρχουν αρκετά σ ‘ αγαπώ που θα μπορούσα να πω όταν κρατούσα το κρύο, σπασμένο, νεκρό σώμα σου. Σε κράτησα σαν μωρό έτσι κι αλλιώς, μωρό μου. Το μωρό που κράτησα όταν πρωτοήρθες στον κόσμο. Ήταν πάντα η μεγαλύτερη τιμή και χαρά, να είμαι η μητέρα σου και η καλύτερή σου φίλη. Μαμά αρκούδα!”

Η 23χρονη κοπέλα τα τελευταία χρόνια είχε βοηθήσει να ιδρυθεί η SafeBAE, μια οργάνωση αφιερωμένη στον τερματισμό της σεξουαλικής επίθεσης μαθητών γυμνασίου και λυκείου. Η οργάνωση βοηθά επίσης τους επιζώντες να αντιμετωπίσουν τις εμπειρίες τους.

Ακολουθεί το trailer του συγκλονιστικού ντοκιμαντέρ που συμμετείχε η Daisy Coleman. To δεύτερο θύμα που παρακολουθήσαμε στο “Audrie & Daisy ήταν η Audrie Pott, η οποία δέχτηκε επίθεση στην Καλιφόρνια, τον Σεπτέμβριο του 2012. Η κοπέλα αυτοκτόνησε 10 ημέρες μετά το φρικτό συμβάν.

Exit mobile version