Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου

Big Brother – «Ο Ζακ όλα τα κάνει προμελετημένα εδώ μέσα»

Οι ερωτήσεις που άναψαν… φωτιές στο Big Brother!

Επιστροφή των ασώτων (μέσω βίντεο) είχαμε στο Big Brother το βράδυ της Τετάρτης καθώς τόσο η Ραμόνα Μοροσάνου όσο ο Χρήστος Μακρίδης, ο Δημήτρης Κεχαγιάς, η Ραϊσα Κόντι και η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή εμφανίστηκαν ξανά μπροστά στους παλιούς τους συμπαικτές στο σαλίνι του σπιτιού του Μεγάλου Αδελφού.

Έτσι, μια ερώτηση που ήρθε από τον Δημήτρη Κεχαγιά προς τους φίλους του – Σοφία, Ζακ και Γρηγόρη – έμοιαζε αρκετή για να πυροδοτήσει τα αιχμηρά σχόλια των συμπαικτών του μέσα στο σπίτι.

«Η ερώτηση απευθύνεται αποκλειστικά στα παιδιά που, σε εισαγωγικά, ήταν κοντά μου στο παιχνίδι αλλά και στην Σοφία. Γρηγόρη, Ζακ και Θέμη. Εν τέλει τι σας κάνει να διαμορφώσετε και να πλαισιώσετε στον χαρακτήρα σας και στον τρόπο παιχνιδιού σας για να φτάσετε πιο κοντά στα 100.000 ευρώ;» αναρωτήθηκε μέσα από το βίντεο ο πρώην διαγωνιζόμενος του Big Brother.

Τότε τον λόγο πήρε ο Ζακ προκειμένου να απαντήσει πως «εγώ για να φτάσω πιο κοντά στα 100.000 ευρώ, αυτό που θα κάνω, με το καλό όταν βγω, είναι να μπορώ να πιάσω μια καλή δουλειά για να μπορώ να φτάσω πιο κοντά εκεί. Εγώ αυτό απαντάω στην ερώτηση».

Η Άννα Μαρία, όμως, λίγο αργότερα στο δωμάτιο επικοινωνίας του Μεγάλου Αδελφού δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την συγκεκριμένη δήλωση! «Η απάντηση του Ζαχαρία ήταν, που απέφυγε να απαντήσει στην αρχή, που έλεος… Είναι δυνατόν να τον ρωτήσει ο Κεχαγιάς που είναι όξω, τι θα κάνεις έξω για να καταφέρεις να πάρεις τα 100.000 ευρώ; Τι το έπαιζε; Δεν ήξερε τι να απαντήσει ο Ζαχαρίας! Γιατί έπρεπε να σκεφτεί. Γιατί όλα τα κάνει προμελετημένα εδώ μέσα».

Λιγότερο από μιάμιση εβδομάδα απομένει ως την ανάδειξη του μεγάλου νικητή στο Big Brother. Ποιος ή ποια θα κατορθώσει να λάβει το μεγάλο έπαθλο;

Διαβάστε επίσης