Site icon Hallocy

Αφροδίτη και Ραμόνα σχολιάζουν τους συμπαίκτες τους στο Big Brother – Βίντεο

Η Αφροδίτη και η Ραμόνα, πρώην παίκτριες του Big Brother, βρέθηκαν καλεσμένες στο Love It και μίλησαν για όλα. Ο Θέμης, η συμπεριφορά του, η παρατήρηση μέσω βίντεο της Αφροδίτης, ο Ζακ, η Σοφία και όσα θα έκαναν οι ίδιες.

Ξεκίνησαν με τον Θέμη και τη συμπεριφορά του που έχει αλλάξει πολύ τις τελευταίες δύο εβδομάδας. «Πιστεύω ότι ο Θέμης άρχισε να χαλά τη σχέση του με τη Σοφία από τότε που είχαμε το επεισόδιο με τον στρατό. Εκεί κατάλαβε ότι, μετά από τόση στήριξη που έχει δώσει στη Σοφία κι ας μην ήταν σωστή κι ας μετρούσε ψήφους κι ας επηρέαζε τους δίπλα της, δεν τον στήριξε όταν δεν αισθάνθηκε καλά. Ο Θέμης αντέδρασε στην ερώτηση του Κεχαγιά λέγοντας πως δε θα συμμετάσχει άρα θα βγει κατευθείαν υποψήφιος. Για να δείξει ότι δε φοβάται να βγει υποψήφιος» είπε η Ραμόνα και η Αφροδίτη συμφώνησε. «Συμφωνώ γιατί θα εξακολουθώ να επισημαίνω ότι είναι ο πιο μικρός ο Θέμης και δεν μπορούμε να φανταστούμε τι πίεση βιώνουν» είπε η πρώην κολλητή του Θέμη, Αφροδίτη.

Big Brother: Αφροδίτη και Ραμόνα σχολιάζουν τα πάντα!

«Γενικά θα προτιμούσα να ήταν μόνος, ούτε με τη Σοφία ούτε με την Άννα-Μαρία. Μπορεί να έχουν τα δικά τους αλλά ας μην το κάνουν τόσο φανερά γιατί μπορεί να δείχνει πράγματα για τον χαρακτήρα του» είπε η Αφροδίτη.

Για τον Ζακ, η Αφροδίτη είπε: «Είναι ένα τίμιο παιδί, πολύ αξιόλογο και όντως είναι τόσο ήπιων τόνων».

Δες ολόκληρη τη συνέντευξη και όσα είπαν για την Άννα-Μαρία, τον Πυργίδη, τον Χρήστο και τον Γρηγόρη στο παρακάτω video:

Exit mobile version