Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου

Big Brother: O μεγάλος ημιτελικός σήμερα live και οι δυο αποχωρήσεις! – Ποιοι δεν θα τα καταφέρουν; – Βίντεο

Ο μεγάλος τελικός του Big Brother πλησιάζει και απόψε στις 21:00 θα δούμε live τον ημιτελικό όπου θα υπάρξει διπλή αποχώρηση μετά την ασυλία του Ζακ και του Γρηγόρη.

Την εβδομάδα που μας πέρασε, μέσα από τις δοκιμασίες που έβαλε ο Μεγάλος Αδελφός, δύο παίκτες κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό χωρίς να περάσουν από τη διαδικασία της ψηφοφορίας. Αυτοί οι παίκτες είναι ο Ζακ Ιωαννίδης και ο Γρηγόρης Τσεκούρας. Όλοι οι υπόλοιποι συγκάτοικοι είναι πλέον στη διάθεση του κοινού το οποίο θα αποφασίσει ποιοι είναι εκείνοι που θα συνεχίσουν στον τελικό.

Στο αποψινό, ανατρεπτικό live του Big Brother στις 21.00 στον ΣΚΑΪ αποχωρούν όχι ένας αλλά δύο παίκτες! Ποιοι θα είναι αυτοί; Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Δημήτρης Πυργίδης, Θέμης Κανέλλος, Σοφία Δανέζη και Χρήστος Βαρουξής βρίσκονται ένα βήμα πριν τον τελικό, από τον οποίο θα αναδειχτεί και ο νικητής.

Η ψηφοφορία του κοινού συνεχίζεται και η κάθε ψήφος μπορεί να κάνει τη διαφορά! Η διπλή αποχώρηση δεν είναι η μόνη έκπληξη του Big Brother για τη βραδιά του ημιτελικού. Δείτε εδώ τα highlight του χθεσινού επεισοδίου.

Ο Jay, η Βασιλική, ο Νικόλας και η Χριστίνα θέτουν τις δικές τους ερωτήσεις στους παίκτες. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο πλατό δίνει τη δική του διεισδυτική ματιά στα όσα συμβαίνουν ανάμεσα στους παίκτες στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Όλες οι απαντήσεις αλλά και οι πιο σημαντικές αποκαλύψεις από το σπίτι του Big Brother στο αποψινό live στις 21.00 με οικοδεσπότη τον Χάρη Βαρθακούρη και τον σχολιασμό του Ανδρέα Μικρούτσικου. Κοντά τους η ψυχολόγος Ελπίδα Γεωργακοπούλου.

Διαβάστε επίσης