Σάββατο, 23 Ιανουαρίου

Φιλιά & έρωτες για Άννα Μαρία-Πυργίδη! Καβγάς με την Σοφία & το κλάμα του Θέμη!

Το ερωτικό στοιχείο κυριάρχησε ανάμεσα στους παίκτες του σπιτιού με πρωταγωνιστές την Άννα Μαρία και τον Δημήτρη Πυργίδη!

Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας για την τελευταία ασυλία πριν από τον μεγάλο τελικό που κλήθηκαν όλοι οι παίκτες να αγωνιστούν, η Άννα Μαρία με τον Δημήτρη Πυργίδη, τον Θέμη και τον Χρήστο βρέθηκαν στο μεγάλο δωμάτιο, Captain’s room για να μιλήσουν!

Εκεί τα αίματα… άναψαν όταν αποκάλυψε η Άννα Μαρία στον Δημήτρη Πυργίδη ότι τον είδε στο όνειρό της το προηγούμενο βράδυ! Έτσι ο Δημήτρης Πυργίδης την ρώτησε αν έχει δει όνειρο μαζί του να είναι στο κρεβάτι.

Η Άννα Μαρία εξομολογήθηκε πως αν ερωτευτεί ποτέ κάποιον θα θέλει να τον πιάνει και να τον φιλάει συνέχεια! Αμέσως μετά η Άννα Μαρία του είπε: «Θες να σου αποδείξω ότι δεν σε θέλω κι δεν μ’ αρέσεις; Σήκω πάνω να σου δείξω». Και εκείνος αποκρίθηκε: «Σιγά μην σηκωθώ».

Τα σχόλια των υπολοίπων έδιναν και έπαιρναν με τα πειράγματά τους!

 

Σε μια έντονη συναισθηματικά στιγμή βρέθηκε, στο Big Brother της Πέμπτης, ο Θέμης Κανέλλος καθώς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του. Ο νεαρός διαγωνιζόμενος του ριάλιτι του ΣΚΑΪ/Sigma μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και ξέσπασε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θέμης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν θέλω να συμμετάσχω στο παιχνίδι. Δεν θέλω γιατί πάρα πολύ απλά έχω σπαστεί με το προηγούμενο παιχνίδι. Εγώ γενικά στη ζωή μου δεν παίζω στρατηγικά, δεν ήρθα εδώ να δείξω κάτι ψεύτικο. Ήρθα να δείξω τον εαυτό μου σαν Θέμης και, επειδή δεν μου επιτρέπει η αγωγή μου να πω που ακριβώς τα γράφω τα 100.000 ευρώ, δεν χρειάζεται να διατυμπανίζω ότι τα έχω. Τα έχω και νομίζω ότι το έχω δείξει πολλές φορές και στη ζωή μου. Με το να είμαι ο εαυτός μου, να λέω τα πράγματα ακριβώς έτσι όπως είναι, να λέω την αλήθεια και ας κρίνει ο κόσμος εάν είναι να κάτσω εδώ ή όχι».

«Δεν κρύβεται κάτι πίσω από την απόφαση μου. Είναι ξεκάθαρο ότι σαν Θέμης νιώθω ότι δέχθηκα επίθεση, θέλω πάρα πολύ απλά να αποφασίσει το κοινό για το τι θα γίνει. Εγώ έχω δείξει τον Θέμη ακριβώς όπως είναι και δεν έχω βγει ούτε μία φορά στον τάκο» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο παίκτης του Big Brother. «Δεν έχω κάνει κωλοτούμπες, δεν έχω γλύψει, δεν έχω κάνει τίποτα από αυτά. Και επειδή δεν με ενδιαφέρει και δεν θα κάνω τα πάντα για να κερδίσω τα λεφτά, δεν θέλω να διαγωνιστώ σε αυτή τη δοκιμασία ούτε σε καμία δοκιμασία για να πάρω κανένα εισιτήριο» συμπλήρωσε λυγίζοντας στη φωνή του.

Αμέσως μετά, ο Θέμης βγήκε από το δωμάτιο επικοινωνίας και ενημέρωσε τους συμπαίκτες του για την απόφαση που πήρε και ανακοίνωσε και στον Big Brother.

reporter.com.cy

Διαβάστε επίσης