Site icon Hallocy

Σοφία Βόσσου: Εσπευσμένα πάλι στο νοσοκομείο λίγες μέρες μετά το εξιτήριο – Η επέμβαση και οι επιπλοκές

Εκτάκτως στο νοσοκομείο και πάλι η Σοφία Βόσσου μετά την επέμβαση στο στομάχι.

Στο νοσοκομείο χρειάστηκε να εισαχθεί εκ νέου η Σοφία Βόσσου λίγες μόλις ημέρες μετά το δεύτερο εξιτήριο. Η γνωστή τραγουδίστρια είχε υποβληθεί πριν από μερικές εβδομάδες σε χειρουργική επέμβαση στο στομάχι από την οποία προέκυψαν επιπλοκές. Τότε λοιπόν αναγκάστηκε και πάλι να νοσηλευτεί, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το ακριβές πρόβλημα που αντιμετώπισε.

Η θεραπεία λειτούργησε και έτσι η ερμηνεύτρια επέστρεψε σπίτι της, από όπου με ανάρτησή της στα social media θέλησε να ευχαριστήσει τους πάντες για τις ευχές τους.

Στο βίντεο, η Σοφία Βόσσου μιλάει από το σαλόνι του σπιτιού της και ευχαριστεί τους φίλους της στο facebook για τα δεκαδες μηνύματα που δέχτηκε για καλή ανάρρωση.

Ταλαιπωρημένη αλλά αισιόδοξη και χαμογελαστή, λέει στο βίντεο: “Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για όλες τις ευχές που μου στείλατε. Είναι σημαντικό πράγμα να εισπράττεις αγάπη, με συγκινήσατε όλοι. Δεν θα προλάβω να απαντήσω σε έναν έναν ξεχωριστά γιατί είναι τόσα πολλά που θα χρειαστώ πάνω από ένα μήνα. Σας αγαπάω και ευχαριστώ πολύ, ο Θεός να σας έχει καλά όλους”.

Δυστυχώς, όπως φαίνεται η περιπέτεια για την Σοφία Βόσσου δεν έχει τελειώσει ακόμη αφού εσπευσμένα οδηγήθηκε και πάλι στο νοσοκομείο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κρίθηκε απαραίτητη η συνέχιση της φαρμακευτικής αγωγής που της χορηγείται ενδονοσοκομειακά.

Exit mobile version