Κυριακή, 24 Ιανουαρίου

Συγκλονίζει ο Θέμης Κανέλλος μετά το Big Brother – «Δεν μένω με τους γονείς μου! Μέχρι να βρω σπίτι…»

Ράγισε καρδιές με την αποκάλυψη του

Ο Θέμης Κανέλλος μετά την χθεσινή του αποχώρηση από το σπίτι του Big Brother λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, έκανε την πρώτη του ανάρτηση. Ωστόσο, μέσα στα όμορφα λόγια του, συγκλόνισε με την αποκάλυψη του πως δεν μένει στους γονείς του, αλλά σε φίλους.

Αρχικά, ευχαρίστησε τον κόσμο που ήταν δίπλα του, ενώ αποκάλυψε ότι έχει να πει πολλά για το ριάλιτι. Στη συνέχεια θέλησε να αναφερθεί στο πως περνάει τώρα που βρίσκεται εκτός παιχνιδιού.

«Μετά από τρεισήμισι ολόκληρους μήνες κάνω το πρώτο μου στόρι. Είμαι πάρα πολύ κουρασμένος, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, γεμάτος από αυτό το ταξίδι που λέγεται Big Brother. Και απλά χρειάζομαι ξεκούραση. Έχουμε να πούμε πάρα πολλά πράγματα και στην εκπομπή της Μαλέσκου, το “love it”, αλλά και στο κανάλι μου στο Youtube θα κάνω βίντεο σύντομα και θα πούμε πολλά.

Οπότε συντονιστείτε. Να ξέρετε είμαι καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί πέρασα ακριβώς το μήνυμα που ήθελα μέσα από το Big Brother. Το να αγαπάς τον εαυτό σου, το να είσαι ο εαυτός σου, το να υποστηρίζεις την διαφορετικότητά σου. Δεν ντράπηκα ποτέ για αυτό που είμαι, δεν θα ντραπώ ποτέ, γιατί δεν είμαι ούτε εξωγήινος, ούτε κάτι περίεργο, απλά είμαι ο Θέμης και έτυχε να μου αρέσει το μακιγιάζ. Χαίρομαι για όλη την στήριξη.

Εδώ κάθομαι και κάνω κάποιες συζητήσεις με 1-2, γιατί είμαστε και covid προφανώς. Απλά δεν μένω με τους γονείς μου, έπρεπε να μείνω σε κάποιους φίλους μέχρι να βρω σπίτι. Δεν θέλω να προκαλέσω κάποιο θέμα, αλλά εντάξει, μόλις τώρα βγήκα από το σπίτι του Big Brother…Αυτό σας αφήνω…», είπε μεταξύ άλλων ο Θέμης Κανέλλος.

Διαβάστε επίσης