Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου

Η εξομολόγηση του Χρήστου Βαρουξή: “Όταν άκουσα τη Σοφία να με λέει ‘ηλίθιο’, ‘πανηλίθιο’…”

Καλεσμένος στην εκπομπή “Love it” ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας ο Χρήστος Βαρουξής και μίλησε για τους πρώην συμπαίκτες τους, σχολιάζοντας την στάση του Ζακ, του Γρηγόρη, της Σοφίας και του Δημήτρη Κεχαγιά.

«Δεν έχω κρατήσει σε κανένα παιδί κακία, ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει», σημείωσε αρχικά ο 22χρονος παίκτες για τους πρώην συμπαίκτες του.

Τι σχολίασε για τη στάση του Ζακ και του Γρηγόρη στο παιχνίδι; «Ο Ζακ και ο Γρηγόρης είναι δύο πολύ καλά παιδιά. Θεωρώ ότι το εκμεταλλεύτηκαν πολύ σωστά. Μείναν πίσω από όλους και άφησαν άτομα να συγκρούονται και με διπλωματικές απαντήσεις», είπε, συμπληρώνοντας: «Ο Γρηγόρης έθαβε ακόμα και την παρέα του.

«Στο Survivor θα ήταν πολύ καλός ο Ζακ», δήλωσε ακόμα με νόημα όταν του είπαν ότι συμμετείχαν και στις διάφορες αποστολές. «Ο Ζακ προσπαθούσε να μην εκφραστεί και πέταγε ειρωνείες», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, ο Χρήστος Βαρουξής είπε τη γνώμη του και για τη Σοφία.

«Είναι μία κοπέλα και ένας χαρακτήρας που δεν έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου. Ο τρόπος που εκφραζόταν ήταν πολύ άσχημος. Έχει μιλήσει για μένα πολύ άσχημα», δήλωσε, τονίζοντας: «Όταν άκουσα τη Σοφία να με λέει “ηλίθιο”, “πανηλίθιο” η στάση μου ήταν πολύ ψύχραιμη και για μένα η Σοφία και ο Κεχαγιάς ήταν δύο χαρακτήρες πολύ άσχημοι, δεν θα μπορούσα να κάνω παρέα στη ζωή μου. Παρόλα αυτά δεν κρατάω κακία σε κανένα από τα δύο παιδιά».

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η Σοφία έλεγε ψέματα και προσπαθούσε να μειώσει τους συμπαίκτες της. «Ήξερα ότι ο Θέμης με ψηφίζει», υπογράμμισε για τον πρώην συμπαίκτης του, αναφέροντας ότι πίσω από την πλάτη έλεγε πολλά. «Στο τέλος είδα να φτάνει στα όριά του και είπε πράγματα για τη Σοφία», σημείωσε για τον 18χρονο, δηλώνοντας ότι στο τέλος είπε αλήθειες.

Δείτε το απόσπασμα από τη συνέντευξη του Χρήστου Βαρουξή στην εκπομπή “Love it”:

Διαβάστε επίσης