Site icon Hallocy

Σε δύσκολη θέση η Ελεν Ντε Τζένερις -Χάνει χορηγούς και διάσημους καλεσμένους λόγω του σκανδάλου

Έχουν περάσει λίγο πάνω από δύο μήνες από τότε που η Έλεν Ντε Τζένερις επέστρεψε στο ημερήσιο talk show της, μετά από καταγγελίες για τοξικό περιβάλλον εργασίας – συμπεριλαμβανομένης και της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Ωστόσο, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, φαίνεται πως η εκπομπή της δεν έχει ακόμη ανακάμψει από το σκάνδαλο για ρατσισμό και εκφοβισμό. Προσωπικό και πηγές «με γνώση της κατάστασης» πρόσφατα μίλησαν στο BuzzFeed News σχετικά με την πραγματική κατάσταση της μεσημεριανής εκπομπής της Έλεν Ντε Τζένερις, υποστηρίζοντας ότι η εκπομπή έχει χάσει χορηγούς, παλεύει να βρει μεγάλα ονόματα για επισκέπτες και έχει σημαντική πτώση στα νούμερα τηλεθέασης.

Δύο υπάλληλοι ισχυρίζονται ότι η παραγωγή ψηφιακού περιεχομένου έχει αυξηθεί λόγω της έλλειψης χρηματικών ποσών από χορηγούς διαφημιζόμενους, με αποτέλεσμα η σειρά να προβάλει παλιά αποσπάσματα. Η απώλεια χορηγών μπορεί να αποδοθεί τόσο στην πανδημία του κορωνοϊού όσο και στους μήνες κακής δημοσιότητας.

Δυσκολεύονται να κλείσουν διασημότητες – Κανείς δεν θέλει να πάει για να στιγματιστεί

Μάλιστα, οι υπάλληλοι αναφέρθηκαν και στον αγώνα τους να κλείσουν διάσημους για την εκπομπή. «Για πρώτη φορά, όλοι άρχισαν να μας ρωτούν: ‘Αν έχεις καμιά ιδέα, πες της μας, θα την ακούσουμε. Εάν έχεις καμιά ιδέα για κάποιος γνωστό ακόμη κι αν δεν είναι διάσημος, θα πάρουμε όποιον μπορεί να μας φέρει νούμερα τηλεθέασης» είπε ο υπάλληλος. «Μας είπαν επίσης: Δώστε μας οτιδήποτε, γιατί χρειαζόμαστε βοήθεια».

Exit mobile version