Τρίτη, 19 Ιανουαρίου

The Bachelor: Εχει στεριώσει ποτέ ζευγάρι που γνωρίστηκε σε τέτοιο ριάλιτι;

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ελληνική τηλεόραση υποκύπτει στις σειρήνες του εύκολου και του ευκαιριακού «ερωτικού» ριάλιτι. Ωστόσο, το The Bachelor στον Alpha είναι ένα πρόγραμμα που δημιούργησε πολλές απορίες.

Αν το Power Of Love έμοιαζε πιο παιδιάστικο, το The Bachelor, διατείνεται πως είναι εδώ για να βρει την μία και μοναδική γυναίκα ενός φαινομενικά τέλειου άνδρα.

Κι ας μετέρχεται ιδιαίτερα υποτιμητικών μεθόδων για τις συμμετέχουσες κατά τη διάρκεια της αναζήτησης. Λίγο πριν τον πρώτο τελικό του The Bachelor στην Ελλάδα, στις 18 Δεκεμβρίου, αναρωτιόμαστε αν το ριάλιτι έφερε ποτέ εις πέρας την αποστολή, αυτή της τηλεπροξενήτρας.

Όπως διαβάζουμε, από τις 23 σεζόν του The Bachelor στις ΗΠΑ, στις οποίες πρέπει κανείς να προσθέσει μια σειρά από παρεμφερή προϊόντα, όπως το Bachelorette (όπου η γυναίκα αναζητά τον άνδρα της ζωής του μεταξύ 20 ανδρών), αλλά και παραλλαγές του ριάλιτι ανάλογα με την τοποθεσία όπου γυρίζονται, 10 ζευγάρια εξακολουθούν να είναι μαζί ως και σήμερα.

Ζευγάρια που έδεσαν μέσα από το The Bachelor
Σε ένα από αυτά, το Bachelor in Paradise γνωρίστηκαν ο Τάνερ και η Τζέιντ που κατέληξαν να αποχωρήσουν από το ριάλιτι ως ζευγάρι. Εκτοτε, παρέμειναν μαζί και τελικά παντρεύτηκαν το 2016.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tanner Tolbert (@tanner.tolbert)

Η οικογένειά τους έχει μεγαλώσει από τότε, καθώς έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Τον περασμένο μόλις Νοέμβριο, το ζευγάρι του Bachelor ανακοίνωση τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας, το οποίο γεννήθηκε στο… νερό.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tanner Tolbert (@tanner.tolbert)

Το 2017 ο Εβαν παντρεύτηκε την Κάρλι στο Bachelor και έκτοτε το ζευγάρι απέκτησαν δύο παιδιά. Στην τρίτη σεζόν της έκδοσης Bachelor In Paradise, οι δυο συμμετέχοντες ήρθαν κοντά και όπως φαίνεται το ριάλιτι αποτέλεσε την αφορμή για να ξεκινήσουν την κοινή τους ζωή.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carly Waddell (@carlywad)

Ήταν από τους συμμετέχοντες στο ριάλιτι που αποδέχτηκαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου μπροστά από τις κάμερες, σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Μεξικό.

Επιστροφές και… ανταλλαγές στο The Bachelor
Και αν πιστεύετε πως στο ελληνικό Bachelor τα έχουμε δει όλα, προφανώς, οι πρώτοι διδάξασες σε τέτοια (το λιγότερο) αμήχανα ριάλιτι, οι Αμερικανοί έχουν πολλά χρόνια εμπειρίας στο είδος.

Στο κλασικό Bachelor χρειάστηκαν 13 χρόνια προκειμένου να βρεθεί ένα ζευγάρι που να στεριώσει. Κι αυτό μετά από απίθανες αναταράξεις. Ο Τζέισον Μέσνικ, ο εργένης του 2010, είχε επιλέξει στον τελικό του ριάλιτι την Μελίσα. Το τηλεοπτικό πρόγραμμα όμως, έδωσε τη δυνατότητα στον άνδρα να αλλάξει την απόφασή του σε μια έξτρα εκπομπή μετά την τελευταία τελετή των ρόδων.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Molly Mesnick (@mollymesnick)

Εκεί, ο Τζέισον παράτησε την Μελίσα στα κρύα του λουτρού και παρακάλεσε την δεύτερη (αναπληρωματική!) φιναλίστ να τον δεχτεί πίσω. Εκείνο που μοιάζει ακόμη πιο απίθανο, είναι πως τελικά, ο Τζέισον επέστρεψε στην αρχική του επιλογή, τη Μελίσα, με την οποία και είναι παντρεμένος εδώ και 9 χρόνια.

Το ζευγάρι μοιάζει απόλυτα ευτυχισμένο, ενώ μαζί έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά, διαψεύδοντας τους καχύποπτους τηλεθεατές που είδαν αυτές τις αλλαγές στην απόφαση του Bachelor ως ένα ωραίο τηλεοπτικό τρικ.

Διαβάστε επίσης