Site icon Hallocy

Big Brother: Η δοκιμασία με τις φωτογραφίες των παικτών που έχουν αποχωρήσει έφερε δάκρυα

Με μια δοκιμασία που έφερε αναμνήσεις συνεχίστηκε το Big Brother, αφού οι διαγωνιζόμενοι είδαν φωτογραφίες από άτομα που έχουν αποχωρήσει.

Εβδομάδα τελικών είναι αυτή που διανύουμε για ορισμένα από τα τηλεοπτικά ριάλιτι και τους τηλεοπτικούς διαγωνισμούς, όπως το GNTM 3 αλλά και το Big Brother.

Στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» πλέον έχουν μείνει πέντε υποψήφιοι και ύστερα από τόσο καιρό εγκλεισμού, το συναισθηματικό φορτίο για τον καθένα γίνεται όλο και πιο βαρύ.

Έτσι, δεν λείπουν ανάμεσα στους παίκτες ξεσπάσματα, νεύρα αλλά ακόμα και κλάματα.

Η δοκιμασία με τις φωτογραφίες των παικτών που έχουν αποχωρήσει
Στο σημερινό επεισόδιο, ο «Μεγάλος Αδελφός» έθεσε τους εναπομείναντες παίκτες σε μια δοκιμασία.

Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να τοποθετήσουν μέσα σε τρία λεπτά φωτογραφίες από πρώην συμπαίκτες τους, οι οποίοι έχουν αποχωρήσει από το σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού», με τη σειρά με την οποία αποχώρησαν.

Αυτό βέβαια δημιούργησε συναισθήματα σε πολλούς καθώς έφερε αναμνήσεις και στιγμές που έχει ζήσει ο καθένας με κάποιον που δεν βρίσκεται πια στο σπίτι και αυτό έκανε την Άννα-Μαρία να ξεσπάσει σε λυγμούς.

Κοιτώντας τις φωτογραφίες των πρώην συμπαικτών της, η Άννα-Μαρία μονολογούσε ανάμεσα σε αναφιλητά, χωρίς να μπορεί να σταματήσει τα δάκρυά της.

Στη συνέχεια ο «Μεγάλος Αδελφός» ζήτησε από τους πέντε διαγωνιζόμενους να επιλέξουν μια φωτογραφία ενός από τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει, με την οποία θα ήθελαν να έχουν μαζί τους για μία εβδομάδα.

Exit mobile version