Site icon Hallocy

Δυσάρεστες εξελίξεις για την Άννα Μαρία στο Big Brother – Βίντεο

Πέφτουν οι μάσκες στο σπίτι του Big Brother λίγο πριν τον μεγάλο τελικό για τα 100.000 ευρώ

Την στήνουν στον τοίχο οι συμπαίκτες της

Πέντε παίκτες έχουν απομείνει στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» λίγες μέρες πριν τον πολυαναμενόμενο τελικό του Big Brother, όπου ένας θα είναι ο νικητής των 100.000 ευρώ. Μετά την αποχώρηση του Χρήστου Βαρουξή και του Θέμη Κανέλλου στην τελική ευθεία για τη νίκη έχουν μπει ο Ζακ Ιωαννίδης, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η Σοφία Δανέζη, ο Δημήτρης Πυργίδης και Γρηγόρης Τσεκούρας. Στο στόχαστρο των παικτών βρίσκεται η Αννα Μαρία, ενώ οι μάσκες πέφτουν λίγο πριν την τελική ανακοίνωση.

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς στην εκπομπή «Ευτυχείτε!» είπε ότι προβλέπει το «ντέρμπι» του τελικού στο Big Brother να γίνει ανάμεσα σε ;Άννα Μαρία, Σοφία και Πυργίδη, ενώ επανέλαβε τη στήριξή του στη Σοφία με την οποία ήρθε πολύ κοντά στο παιχνίδι.

Η Άννα Μαρία, που έχει στο παρελθόν δηλώσει «Όποιος τα βάζει μαζί μου φεύγει από το Big Brother» μοιάζει να βρίσκεται στα όριά της μετά και από την αποχώρηση του Χρήστου. Κατηγορεί τον Πυργίδη ότι γελάει συνωμοτικά με τη Σοφία και δεν στεναχωρήθηκε από την αποχώρηση του κολλητού του, ενώ μοιάζει απόλυτα απογοητευμένη με όλους τους παίκτες που έχουν απομείνει στο σπίτι.

Άγριος τσακωμός στο Big Brother καθώς οι παίκτες στήνουν την Άννα Μαρία στον… τοίχο!

Η Σοφία, ο Γρηγόρης και ο Πυργίδης σχολίασαν αρνητικά τις αντιδράσεις της, λέγοντας «τι άλλο θα κάνει για τα 100.000 ευρώ», ενώ όλοι λένε ότι από μόνη της δημιουργεί εντάσεις για να υπάρξει θέμα και να προβληθεί στις κάμερες. Ακόμα και ο Γρηγόρης αναθεώρησε την άποψή του για εκείνη και είπε ότι από μόνη της περιθωριοποιείται. Έτοιμος να της δώσει «κόκκινη κάρτα» για τη συμπεριφορά της ο Γρηγόρης: «Αντί να χαρεί που βρίσκεται εδώ στην πεντάδα και με το σπαθί της, κάνει έτσι».

«Σε έχουμε στηρίξει, δύο μήνες δεν σε ψήφισε κανείς μας, μην το παίζεις θύμα» είπε η Σοφία Δανέζη ενώ ο Γρηγόρης σχολίασε τα 100.00 ευρώ: «Καλοφάγωτα αν θέλει να τα πάρει έτσι, αλλά δεν θα νιώσω καθόλου ωραία, μέσα μου. Θα πω “δεν το είδα, ήταν μπροστά μου”. Να δει ο κόσμος ότι αν μία στο εκατομμύριο δείχνει ότι την απομονώσαμε, είναι ψέματα. Απομονώνεται μόνη της και δεν μπορείς να την προσεγγίσεις».

Exit mobile version