Site icon Hallocy

GNTM – Τελικός: Το λάθος του Αιμιλιάνο και η “απογοήτευση” της Βίκυς Καγιά με τον Ηρακλή (video)

Ο τελικός του GNTM είναι γεγονός. Στην έναρξη του επεισοδίου η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως στο τέλος της πρώτης δοκιμασίες η οποία περιελάμβανε τρεις πασαρέλες, ένας από τους τέσσερις φιναλίστ θα έπρεπε να αποχωρήσει κάτι που σόκαρε αρχικά τους παίκτες αλλά τους πείσμωσε κιόλας για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Στην πρώτη πασαρέλα και οι τέσσερις, Αιμιλιάνο, Ηρακλής, Παρασκευή και Αντρέας έδειξαν να τα πηγαίνουν εξαιρετικά ωστόσο η Βίκυ Καγιά είχε τις ενστάσεις της με την πασαρέλα του Ηρακλή.

Από την άλλη ο Αιμιλιάνο έκανε ένα λάθος που μπορεί και να του στοιχίσει το εισιτήριο για τον τελικό. Συγκεκριμένα, στο τέλος της πασαρέλας αντί να φύγει ευθεία γύρισε πίσω. Ένα λάθος που ο Γιώργος Καράβας θεώρησε αρκετά σημαντικό.

 

GNTM – Τελικός: Η ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά που έκανε τους τέσσερις φιναλίστ να “παγώσουν” – Η ηχηρή απουσία του Άγγελου Μπράτη (video)

Πριν λίγα λεπτά ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός του GNTM. Τη φετινή χρονιά είδαμε για πρώτη φορά να συμμετέχουν και αγόρια τα οποία κατάφεραν να αποδείξουν πως μπορούν να έχουν εξίσου δυνατή παρουσία στο χώρο του μόντελινγκ αφού στον τελικό κατάφεραν να φτάσουν τρία αγόρια και μόλις μια κοπέλα.

Οι τρίτες κριτές Βίκυ Καγιά, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός καθώς και ο coach Γιώργος Καράβας υποδέχτηκαν τα παιδιά σε έναν υπέροχο χώρο ανακοινώνοντάς τους πως θα έπρεπε να κάνουν ένα ID Catwalk μαζί με ακόμη 15 παίκτες που πέρασαν από το Bootcamp μέχρι εκείνη τη μέρα και άφησαν το στίγμα τους. Ο τέραρτος κριτής Άγγελος Μπράτης εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά μέσω skype χωρίς να εξηγείται ο λόγος της απουσίας του.

Και ενώ τα παιδιά πίστευαν πως πρόκειται για μια από τις τρεις δοκιμασίες του τελικού η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως στο τέλος της δοκιμασίας ένας από τους τέσσερις θα αποχωρήσει.

Όπως ήταν φυσικό η ανακοίνωση αυτή έκανε τους τέσσερις φιναλίστ, Αιμιλιάνο, Παρασκευή, Αντρέα και Ηρακλή να “παγώσουν”

Exit mobile version