Κυριακή, 24 Ιανουαρίου

Big Brother: «Με παρακαλούσε η Άννα-Μαρία να την ανεβάσω βίντεο να χορεύει, την έκανα μπλοκ»

Ο Πέτρος Νάζος του Mykonos LIVE tv μιλάει για την μεγάλη επιθυμία της παίκτριας να γίνει διάσημη με κάθε τρόπο

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral ένα βίντεο που δείχνει την Άννα-Μαρία Ψυχαράκη του Big Brother να χορεύει πάνω σε μπαρ στη Μύκονο.

Φαίνεται πως το βίντεο αυτό έφερε στη δημοσιότητα μια πλευράς της Κρητικιάς δικηγόρου που δεν γνωρίζαμε και δε θέλει να τη δείξει στο σπίτι.

Η εκπομπή «Ευτυχείτε» επικοινώνησε με τον Πέτρο Νάζο από το Mykonos Live Tv που ευθύνεται για τη δημοσίευση του βίντεο, ο οποίος μίλησε ανοιχτά για την αμφιλεγόμενη παίκτρια.

«Πριν από δύο καλοκαίρια δεχόμουν συνέχεια βίντεο από την Άννα Μαρία που με παρακαλούσε να πάω να την τραβήξω. Και όπως ξέρετε το Mykonos Live Tv πάντα καταγράφει μόνο επώνυμους και γενικά πολύ μεγάλους σταρ από το εξωτερικό. Κάποια στιγμή την μπλόκαρα, δεν μπορούσα να μου στέλνει άλλα βίντεο.

«Τώρα που έγινε γνωστή λόγω του Big Brother είπα να δημοσιεύσω αυτά τα βίντεο που τη βλέπουμε να ξεσαλώνει. Και τη βλέπουμε να έχει μία άλλη πλευρά από αυτό που φαίνεται στο Big Brother».

«Δεν μου έδωσε χρηματικό ποσό, όπως γίνεται σε άλλες περιπτώσεις, απλώς με βομβάρδιζε με βίντεο και μηνύματα ότι “έλα κι έλα” κι εγώ αν κάποιον δεν ξέρω κι αν δεν είναι τίποτα δεν μπορώ να χάσω τον χρόνο μου, ούτε να μπει στο Mykonos Live Tv».

Δες αναλυτικά όσα είπε:

Διαβάστε επίσης