Τρίτη, 19 Ιανουαρίου

«Σούσουρο» με τον Ηρακλή – Παίκτρια του GNTM 3 το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του;

Τι απάντησε ο ίδιος;

Κανονικό «σούσουρο» έχει επικρατήσει εδώ και λίγη ώρα στο διαδίκτυο με τον Ηρακλή Τσουζίνοφ. Στην εκπομπή Στην φωλιά των Κουκου, έγινε γνωστό πως μπορεί να υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση του με την Αγγελική και αυτό να ήταν παίκτρια του GNTM 3.

Ο Ηρακλής απάντησε σε ερωτήσεις του κοινού μέσω Twitter. Ανάμεσα σε αυτές τις ερωτήσεις υπήρξε και μία που αφορούσε τη σχέση του. Ο νικητής του ριάλιτι σάστισε μόλις είδε την ερώτηση ωστόσο απάντησε χωρίς πρόβλημα.

Συγκεκριμένα, ένας χρήστης του Twitter έγραψε πως ο Ηρακλής χώρισε με την κοπέλα του και βρίσκεται σε σχέση με τη Μαρινέλα Ζύλα. Θυμίζουμε πως πριν λίγο καιρό είχε ακουστεί πως η Μαρινέλα είναι σε σχέση με τον Σήφη από το GNTM 3, ωστόσο το είχαν διαψεύσει και οι δύο μετά την αποχώρησή τους.

Ο Ηρακλής δεν επιβεβαίωσε το συγκεκριμένο σχόλιο και είπε πως πρώτη φορά ακούει κάτι τέτοιο. Αργότερα ωστόσο η εκπομπή ανέφερε πως ο Ηρακλής είχε έρθει πολύ κοντά με τη Μαρινέλα στο σπίτι του GNTM 3 ενώ σχολίασαν πως είναι πιθανό να ευθύνεται εκείνη που κατέβασε ο νικητής όλες τις φωτογραφίες με την Αγγελική από το Instagram του.

Διαβάστε επίσης