Site icon Hallocy

Ξέσπασαν κατά της Σοφίας ο Παναγιώτης και ο Χρήστος – «Επίτηδες πέταξε το κοτόπουλο»

Έτσι σχολίασαν τον χθεσινό καυγά

Μετά τον χθεσινό καυγά που είχε η Σοφία με την Άννα Μαρία στο Big Brother, ο Παναγιώτης και ο Χρήστος Βαρουξής ξέσπασαν εναντίον της στο Twitter και εξήγησαν πως είναι πιθανό να πέταξε επίτηδες το κοτόπουλο για να μην φάει η Άννα Μαρία.

Η εβδομάδα τελειώνει και βρισκόμαστε ένα βήμα από τον μεγάλο τελικό- δείτε ποιον δίνουν για νικητή τα στοιχήματα. Οι σχέσεις των δύο κυριών δείχνουν να είναι πραγματικά πολύ τεταμένες και έτσι ο καυγάς μπορεί να ξεκινήσει από το πουθενά, κάτι που συνέβη και χθες βράδυ.

Ο Παναγιώτης και ο Χρήστος πήραν ξεκάθαρα το μέρος της Άννας Μαρίας και ενημέρωσαν τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Twitter πως η Άννα Μαρία τρώει πάντα τις φτερούγες από το κοτόπουλο και έτσι η Σοφία τις πέταξε επίτηδες.

«Το αγαπημένο μέρος από το κοτόπουλο για την Άννα Μαρία είναι οι φτερούγες! Εδώ και 3 μήνες μόνο φτερούγες έτρωγε και μάλιστα ξεροψημένες! Σκόπιμα το πέταξε;» έγραψε ο Παναγιώτης Βαρουξής στο Twitter, ενώ ο Χρήστος συμπλήρωσε: «Επιβεβαιωμένα η Άννα Μαρία τρώει τις φτερούγες. Εγώ τις έδινα πάντα στην Άννα Μαρία. Άρα δεν έγινε θεωρώ τυχαία όλο αυτό».



Exit mobile version