Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου

«Έσκασε» ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το Big Brother λίγο πριν τον τελικό

Τι θα δούμε απόψε;

Μόλις πριν από λίγη ώρα, «έσκασε» μία νέα ανακοίνωση του ΣΚΑΪ η οποία αφορά τον μεγάλο τελικό του Big Brother που πρόκειται να προβληθεί απόψε στις 9. Οι παίκτες μία ανάσα από το έπαθλο θα τα δώσουν όλα για να φύγουν νικητές.

Είκοσι παίκτες βρέθηκαν φιλοξενούμενοι στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού πέντε όμως κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό και απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ το τηλεοπτικό κοινό θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή του Big Brother της νέας εποχής… με τον Χάρη Βαρθακούρη.

Το πρώτο ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης κέρδισε από την πρεμιέρα την αγάπη του κοινού η οποία αποτυπώθηκε τόσο στα νούμερα τηλεθέασης αλλά και στα social media. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως το #BigBrotherGR ήταν σταθερά στα κορυφαία ελληνικά twitter trends, με συνολική απήχηση 15.000.000 οργανικές διαδράσεις. Η επίσημη σελίδα του Big Brother στο Facebook συγκέντρωσε 3.500.000 likes στις αναρτήσεις που πραγματοποιήθηκαν ενώ στο Instagram έφτασε τις 70.000.000 οργανικές διαδράσεις. Στο Tik Tok το #bigbrothergr έχει ξεπεράσει τα 13.000.000 προβολές.

Οι παίκτες που φιλοξενήθηκαν στο σπίτι του Big Brother μας κράτησαν συντροφιά για 16 εβδομάδες. Μοιράστηκαν μαζί μας τις ιστορίες της ζωής τους, τα όνειρα, τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους. Μας κράτησαν συντροφιά για τόσα βράδια! Μαζί τους γελάσαμε, κλάψαμε, θυμώσαμε και συμπονέσαμε. Τώρα όμως έφτασε η ώρα η πόρτα του σπιτιού του Big Brother να ανοίξει και να αναδειχτεί ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι!

Διαβάστε επίσης