Σάββατο, 23 Ιανουαρίου

Η Αντζελίνα «καρφώνει» παίκτρια του The Bachelor – «Προσποιείται…»

Για ποια φιναλίστ πήγαινε το σχόλιο;

Λίγο μετά την αποχώρησή της από το The Bachelor, η Αντζελίνα βρέθηκε στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων, δε δίστασε να «καρφώσει» μία συμπαίκτριά της, κατηγορώντας την πως δεν είναι αληθινή και πως προσποιείται.

Η εκρηκτική παίκτρια του γνωστού ριάλιτι αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, στη στάση που κράτησε απέναντί του η μαμά της, αλλά και στις συμπαίκτριές της.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στη Βίβιαν η οποία κατά τη γνώμη της δεν είναι αληθινή απέναντι στον Παναγιώτη.

«Τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα όταν έφυγα. Τρεις μήνες δεν είναι και λίγος χρόνος. Είναι ένας άλλος κόσμος. Δεν στρογγύλεψα τις αντιδράσεις μου, γιατί θέλω ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου να είναι για αυτό που είμαι.

Δεν ήμουν μπροστά στα προσωπικά ραντεβού της Βίβιαν, αλλά off camera δεν μας συζητούσε ποτέ για τον Παναγιώτη. Αυτό ήταν που με έβαλε σε σκέψεις ότι μπορεί να προσποιείται.

Η μαμά μου πάντα έτσι ήταν. Χρειάστηκε να είναι και μαμά και μπαμπάς μαζί. Ήταν δίπλα μου σε όλα. Ήταν ο μόνος άνθρωπος που μου στάθηκε

Όταν με είδε η μαμά μου στο σπίτι έγινε έξω φρενών. Της είπα “μαμά δε με θέλει”. Μου είπε “αν τον δω θα τον σκοτώσω”. Η μαμά μου δεν είναι παρεμβατική. ξέρει τι συμβαίνει στη ζωή μου. Θα με συμβουλέψει, αλλά ό,τι κάνω είναι δική μου επιλογή. Και τη μέρα που έφευγα για το Bachelor μου έλεγε “κανόνισε να μην τον φιλήσεις”» είπε, μεταξύ άλλων, η Αντζελίνα.

Διαβάστε επίσης