Site icon Hallocy

Βραδιά σ@ξ το Bachelor: Η μοναδική που συvουσιάστηκε με τον Παναγιώτη!

Εικόνες σοκ!

The Bachelor: Απίστευτο επεισόδιο για ακόμα ένα βράδυ από τον Alpha, ο οποίος βλέποντας τα νούμερα να μην ανεβαίνουν με τίποτα χάρισε και κάποιος “καυτές” στιγμές ανάμεσα στον Παναγιώτη Βασιλάκο και παίκτρια του ριάλιτι!

Το κανάλι αποφάσισε να ρίξει μερικές πινελιές ποιότητας και να βάλεις τον πρωταγωνιστή (Βασιλάκος) να κάνει πρόταση back to back σε τρεις γυναίκες να κοιμηθούν μαζί του.

Τι συνέβη μετά και ποιο το αποτέλεσμα; Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι μόνο μία χάρηκε τη βραδιά μαζί του. Ποια ήταν;

Ας αφήσουμε το Twitter να δώσει την απάντηση…

Ξεφτίλα στο «The Bachelor»: Δεν κρατιέται η παίκτρια – Έτοιμη για σ@ξ με τον Βασιλάκο τα πέταξε όλα
Οργισμένα σχόλια στο Twitter

Ακόμη μια στιγμή… ξεφτίλας παρατηρήθηκε στο «The Bachelor», με το μεγάλο τελικό να πλησιάζει για απόψε (18/12, 22:00) και μια παίκτρια να μην κρατιέται, δείχνοντας έτοιμη… για έρωτα με τον Παναγιώτη Βασιλάκο και πετώντας τα όλα.

Ένα επεισόδιο πριν τον τελικό, φτάσαμε στο σημείο της… συvουσίας, με τον Παναγιώτη να καλεί πλέον τα κορίτσια που έχουν μείνει να περάσουν το βράδυ μαζί του.

Μία εξ’ αυτών, κατάφερε να… βγάλει τα μάτια των τηλεθεατών με την αμφίεσή της, με τους χρήστες του Twitter να σχολιάζουν στάζοντας δηλητήριο και χαρίζοντας μας τις χειρότερες ατάκες στα χρονικά.

Ο λόγος για την κοκκινομάλλα Νικόλ η οποία ξεκάθαρα κάτι ξέχασε να βάλει πάνω της, με τις εικόνες να μιλούν από μόνες τους

Exit mobile version