Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου

Big Brother: Αδιαφόρησαν οι παίκτες με τη νίκη της Άννας Μαρίας – Τη χαιρέτησαν μόνο τρεις – Βίντεο

Όλο το παρασκήνιο του τελικού

Η εκπομπή Έλα Χαμογέλα μετέδωσε όλο το παρασκήνιο από τον λαμπερό τελικό του Big Brother και μεταξύ άλλων ανέφερε πως οι παίκτες αδιαφόρησαν πλήρως με τη νίκη της Άννας Μαρία ενώ οι μόνοι 3 που την χαιρέτησαν, ήταν οι δίδυμοι και η Ραμόνα.

Η νίκη της Άννας Μαρίας ήταν σε κάθε περίπτωση αναμενόμενη, κάτι που σχολίασε και η Σοφία κατά την ανακοίνωση του Χάρη Βαρθακούρη.

Όταν ωστόσο βρέθηκε στο πλατό προκειμένου να παραλάβει το έπαθλό της, οι μόνοι που την πλησίασαν ήταν ο Χρήστος και ο Παναγιώτης Βαρουξής, οι οποίοι μάλιστα τη σήκωσαν στον αέρα.

«Έλειπαν τρεις παίκτες από τον τελικό, ο Νίκος, η Βασιλική και ο Βλαδίμηρος. Μόνο οι δίδυμοι ήταν αυτοί που βρέθηκαν στο πλευρό της Άννας Μαρίας και έδειξαν να χαίρονται με τη νίκη της. Όσο ήμασταν εμείς έξω, κανείς άλλος δεν την πλησίασε.

Αλλά εγώ είδα μόνο τους δίδυμους να είναι δίπλα της και να την αγκαλιάζουν και να χαίρονται μόνο αυτοί τη μεγάλη νίκη της Άννας Μαρίας. Οι υπόλοιποι ήταν σαν αόρατοι, σαν να μην έγινε ποτέ ο τελικός», είπε ο Γρηγόρης Μπάκας.

Άννα Μαρία δίδυμοι

Στη συνέχεια ωστόσο η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε ότι έλαβε μήνυμα που έλεγε ότι την πλησίασε και η Ραμόνα για να την αγκαλιάσει.

Διαβάστε επίσης