Site icon Hallocy

Big Brother: Οι πρώτες δηλώσεις της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη μετά τη νίκη της!

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, ο Γρηγόρης Τσεκούρας, ο Δημήτρης Πυργίδης, ο Ζακ Ιωαννίδης και η Σοφία Δανέζη, ήταν οι πέντε παίκτες που έφτασαν στον χθεσινό τελικό του Big Brother.

Ο Γρηγόρης Τσεκούρας (πέμπτη θέση), ο Ζακ Ιωαννίδης (τέταρτη θέση) και ο Δημήτρης Πυργίδης (τρίτη θέση), όμως, δεν κατάφεραν να φτάσουν στην τελική ευθεία για το μεγάλο έπαθλο.

Έτσι, ο τελικός του Big Brother κατέληξε σε… γυναικεία υπόθεση, με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη και την Σοφία Δανέζη να διεκδικούν το πολυπόθητο έπαθλο των 100 χιλιάδων ευρώ.

Λίγο πριν τη 01:o0, ο Χάρης Βαρθακούρης ανακοίνωσε πως το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε ότι η μεγάλη νικήτρια του Big Brother είναι η… Άννα Μαρία Ψυχαράκη!

Ύστερα από την ανακοίνωση της νίκη της, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη έφυγε από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού ώστε να μετακινηθεί στο στούντιο του reality του ΣΚΑΪ.

Εκεί η μεγάλη νικήτρια μίλησε στον Χάρη Βαρθακούρη και τον Ανδρέα Μικρούτσικο για τα πρωτόγνορα συναισθήματά της, ευχαριστώντας για ακόμα μία φορά τον κόσμο που τη στήριξε σε αυτό το ταξίδι.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη, ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει, θα το συνειδητοποιήσω. Αγαπώ όλο τον κόσμο. Ο κόσμος με ψήφισε και τον ευχαριστώ γιατί έδωσε χρήματα για μένα, που είμαστε τώρα σε δύσκολες εποχές. Εγώ δεν είμαι αχάριστη, ποτέ δεν υπήρξα αχάριστη γιατί έχω μάθει από τους γονείς μου αυτό το πράγμα. Έχω μάθει να παίρνω αγάπη και να δίνουμε αγάπη στον κόσμο. Έχουμε περάσει πολλές δυσκολίες και έχω έρθει εδώ να πω, ποτέ μην τα παρατάτε, ότι μπορεί να είσαι κάτω αλλά όταν ανεβαίνεις σιγά σιγά τα βήματα και έχεις μια ισορροπία και δεν χάνεσαι. Ειλικρίνεια, σεβασμός, να εκτιμάς αυτά που σου δίνουνε, μην τα πετάς. Ευχαριστώ πολύ», ήταν οι πρώτες δηλώσεις της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:

Exit mobile version