Hallocy

Τελικός «The Bachelor»: Νικήτρια η Νικόλ -Αυτή κέρδισε την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου – Βίντεο

Η Νικόλ είναι τελικά η νικήτρια του The Bachelor, καταφέρνοντας να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Οι τίτλοι τέλους του The Bachelor έπεσαν στη Μάνη, όπου ο Παναγιώτης Βασιλάκος ταξίδεψε με τις δύο φιναλίστ, Νικόλ και Βίβιαν. Οι δύο παίκτριες ήταν αυτές που του κέντρισαν περισσότερο το ενδιαφέρον και κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό. Ωστόσο, η Νικόλ του «έκλεψε» την καρδιά.

Σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, ο The Bachelor, Παναγιώτης Βασιλάκος, υποδέχθηκε πρώτα την Βίβιαν, λέγοντάς της ότι δεν είναι εκείνη αυτή που ψάχνει, τελικά.

Στη συνέχεια, ο Παναγιώτης Βασιλάκος καλωσόρισε την Νικόλ και της εξομολογήθηκε τον έρωτά του, δίνοντάς της το δαχτυλίδι που είχε επιλέξει ο ίδιος.

Η πρώτη συνάντηση της Νικόλ με τους γονείς του Παναγιώτη

Δες φωτογραφίες από το τελευταίο ραντεβού της Νικόλ και του Παναγιώτη στην Μάνη:

Ποια είναι η νικήτρια του The Bachelor

Η Νικόλ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Τούμπα και είναι 21 ετών! Είναι cheerleader (μαζορέτα) και έχει πάθος με την ενόργανη γυμναστική.

“Είμαι η Νικολέττα και έχω έρθει στο Bachelor για να γνωρίσω τον έρωτα της ζωής μου. Πιστεύω ότι το δυνατό μου σημείο είναι το βλέμμα μου. Το πρώτο ραντεβού και αυτό που θέλω πάντα να είναι, είναι ένα δείπνο κοντά σε θάλασσα, το θεωρώ πολύ ρομαντικό. Δε χρειάζεται να κάνω κάτι για να κερδίσω το Bachelor, μόνο η προσωπικότητα μου χωρίς την εμφάνιση μου πιστεύω ότι αρκεί. Τον Bachelor το φαντάζομαι ψηλό, με γαλάζια μάτια και γυμνασμένο” είχε δηλώσει η πανέμορφη Νικόλ.

Η Νικόλ και ο Παναγιώτης πλέον είναι και επίσημα ζευγάρι και νιώθουν έτοιμοι να ξεκινήσουν το επόμενο κεφάλαιο της κοινής – πλέον – ζωής τους.

Exit mobile version