Site icon Hallocy

Αντώνης Αλεξανδρίδης: Ευχαρίστησε δημόσια τον Μικρούτσικο για το σχόλιο στον τελικό του Big Brother

«Δικαιώθηκα…»

Λίγο μετά τον μεγάλο τελικό του Big Brother και μετά το σχόλιο που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τη περίπτωσή του, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης θέλησε να τον ευχαριστήσει δημόσια, ξεκαθαρίζοντας πως με την αναφορά του αυτή, δικαιώθηκε.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά τη διάρκεια του τελικού δε δίστασε να πει πως ήταν άδικο που η παραγωγή δεν έφερε ποτέ τον Κρητικό παίκτη στο πλατό προκειμένου να συζητηθούν τα όσα έγιναν με την περιβόητη ατάκα του.

Από τη μεριά του ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, ο οποίος παρακολουθεί τόσους μήνες το Big Brother να τον αντιμετωπίζει σαν να μην υπήρξε ποτέ μέσα στο παιχνίδι, πήρε θέση με ένα βίντεο που ανέβασε στα social media και είπε το δικό του «ευχαριστώ» στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Καλησπέρα! Με αυτό το βίντεο θέλω να ευχαριστήσω αυτόν τον τεράστιο τον Ανδρέα Μικρούτσικο που κατάφερε χθες, αυτό που δεν κατάφερε μια ολόκληρη παραγωγή σε τρεις μήνες. Κύριε Ανδρέα χθες το βράδυ δικαιώθηκα χάρη σε εσάς. Ένιωθα κι εγώ ότι καθόμουν στον καναπέ μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, να είστε καλά πάντα.

Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλους τους συμπαίκτες μου. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με στήριξε και με στηρίζει καθημερινά και κλείνοντας να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους», είπε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης.

Exit mobile version